Er du vild med oplevelser på, under og i vandet? Så er dykning den helt perfekte aktivitet til enhver eventyrlysten vandhund. Måske har du allerede erfaring med at dykke, eller måske er du helt ny og urutineret. Dit niveau er ikke afgørende, for hos GoDive tilbyder vi dykkerkurser, der består af både grundkurser, prokurser såvel som kurser for videregående eller til dig, der blot ønsker at en genopfriskning.

Det betyder, at vi med garanti har et dykkerkursus, der matcher lige netop dine ønsker – uanset om dit mål er at opnå et dykkercertifikat eller udvide dine dykkerkompetencer, f.eks. som instruktør. Hos os er mulighederne mange, og i vores erfarne instruktører sikrer, at alle kurser bliver udført både forsvarligt med øje for sikkerhed, men samtidig med fokus på at have det sjovt. Find det rette kursus for dig her på siden, og kom i gang med at dykke allerede i dag.

Tag dit dykkercertifikat hos GoDive 

Dykning er en utrolig populær aktivitet, og det er ikke uden grund. At dykke er sjovt og spændende, og det giver dig mulighed for en masse fantastiske naturoplevelser. Det bedste af det hele er, at dykning er for alle. Det første skridt er selvfølgelig at tage et dykkercertifikat, hvilket du kan opnå på et af vores grundkurser i dykning. Vi benytter det internationale SSI-uddannelsessystem, så du lærer at dykke trygt og sikkert. For selvom dykning er en sjov motionsform, er det også vigtigt at have fokus på sikkerheden. Derfor har vi sørget for, at du er i trygge hænder med vores erfarne og nøje udvalgte instruktører.

Har du allerede dykkercertifikat, og er du på udkig efter nye udfordringer i bølgerne? Så vil vores kurser for videregående være et oplagt valgt. Her kan du bl.a. tage kurser i tidevand og strøm, og hvordan du håndterer dette under dykningen – et must for den ambitiøse dykker. Vi tilbyder også kurser i dyk med Nitrox, så du kan få længere dykketider. Rækker dine dykkerkompetencer længere endnu, har vi også prokurser, hvor du kan blive instruktør eller endda Dive Guide, som kan lede og guide allerede certificerede dykkere.

Det kan også være, at du allerede har et dykkercertifikat, men ikke har dykket længe? Heller ikke noget problem! Vores genopfriskningskurser er oplagt til dig, der ikke har dykket i mere end 1 år, og som gerne vil genvinde følelsen af sikkerhed, når du er under vandet. Uanset niveau er der et dykkerkursus til dig, så du kan komme ud og opleve den fascinerende og farvestrålende verden under havoverfladen.

Har du spørgsmål til vores dykkerkurser? Kontakt os allerede i dag

Hos GoDive har vi et væld af dykkerkurser. Det indebærer også fridykning som f.eks. snorkelkurser samt førstehjælpskurser, hvor du lærer om førstehjælp, hjerte/lunge-redning, hjertestarter og oxygenbrug ved dykkeulykker. Du lærer også, hvordan du vurderer og håndterer en ulykkessituation, så din sikkerhed ude på vandet bliver øget markant.

Er du i tvivl om, hvilke af vores mange kurser, der passer bedst til dig, eller har du brug for yderligere information? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på tlf. +45 54 13 13 60 eller sende os en mail på info@godive.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE