Båddyk for alle dykkere Dykkercertifikat farven er underordnet bare du kan lig at dykke, for det går bare ud på at komme ud og få et godt og sjovt dyk uden de helt store forberedelser og krævende erfaring.  Hvor denne tur er planlagt til kan du se ved at klikke på fanden ovenfor, her kan du også læse om dykkerstedet, med husk det i sidste ende altid er vejret som bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive.

Har du ikke eget udstyr kan du altid leje vi har rigeligt til alle og der er altid i topkvalitet og næste nyt.

Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og aftale at køre direkte til dykkerstedet.

Båddyk er oftest vrag dyk men kan også være andet.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Vælg fanen program for at se hvordan tyren er planlagt til at forløbe.

Der dykkes fra GoDive's rib AquaOn som er en maget veludstyret dykkerbåd med plads til 6-8 dykkere på en tur som denne, incl. bådføre og dykkerguide.

Hvodan dykkes der på denne bådtur?
Når vi dykker fra AquaOn så mødes vi og køre til en havn i nærheden af dykkerstedet (se program) hvor båden kan sættes i vandet. Alle dykkere samle udstyr og tager dragt på, og de samlede scubasæt (flaske/Bc/Regulator) stilles i båden som er et stativ det fastgøres i og lige så medbringes der ekstra flasker til dyk to hvis det behøves. Her efter sejles der til dykkerstedet hvor der ankres op hvis der er vrag eller anden fast dykkersted, er det strømdyk dykkes der i stedet med dykkerbøje så båden kan følge dykkerhollene og samle op.
Øvrige detaljer og praktiske informationer oplyses på stedet af Staff ved tur briefingen før afgang. Her ud over skal alle føge GoDive's regler for sikker dykning altid følges

På alle GoDive ture er der Oxygen genoplivningsudstyr med.

Nødvendigt personligt udsyr på bådture:

 • Komplet sær dykkerudstyr
 • + Ekstra flaske hvis det behøves
 • + SMB Deco/opstignings bøje
 • + Linehjul
 • + Kniv/Linecotter
 • + Dykkercomputer
 • Lygte (anbefales)


Forbehold for afvikling af turen se HANDELSBETINGELSER

Den Nye Lillebæltsbro


Netop disse to pyloner er spændende steder at dykke på. Man kan godt dykke på bropillen nærmest Jylland fra land, men på grund af distancen derud og den ofte stærke strøm, kan det absolut ikke anbefales. Det kan være meget svært at ramme bropillen ved svømning fra land. Derimod bliver det et meget sikre og bedre dyk, ved at dykke på bropillerne fra båd.Båddyk ved Den nye Lillebæltsbro med GoDive
På den måde kan man også altid dykke ned ad bropillen i læ af strømmen og stadig får et rigtig godt dyk. Bunden rundt om bropillen består, på grund af strømmens styrke, mest af grus. Men der ligger også en beholder som blev brugt til beton som er flot begroet, selv om den er ved at ruste væk. På bunden kan der gemmer sig de fladfisk som ynder den mere grusede bund som f.eks. pighvar. Selve propilen er fuld af muslinger, sø punge og sø nelliker samt diverse tangarter.

Her kan der godt gemme sig en ulk eller andre småfisk. Så hvis man nærstuderer den på vejen op og ned går dykkertiden hurtigt. Det er en god ide at have en lygte med, da man lettere kan undersøge bropillens mørkere partier.

Svømmer man lidt væk fra bropillen, skal man gør det ind mod land, da bunden er mere spændende her, end længere ude i bæltet.
Her kan man se større sten som er flot begroede.

Husk igen – det er mest sikkert, at dykket foretages fra båd. Især hvis man skulle komme væk fra bropillen og blive nødsaget til en fri opstigning. Så medbring altid en dekobøje ved dyk her.

Mens man venter i båden kan ofte være heldig at se marsvin og sæler. Dette er stedet for at møde disse to pattedyr. Især i sommerperioden og efteråret er der særligt mange.


...

Dannie

Assistant Instructor

Ved tilmelding vises Dannie's kontaktinformationer her

...

Johnny Ellekjær

Freelance Assistant Instructor

Ved tilmelding vises Johnny Ellekjær's kontaktinformationer her

...

Kim

Freelance Instruktør

Ved tilmelding vises Kim's kontaktinformationer her

Besked fra staff
Der er strøm på dagen, så ændre vi turen til strømdyk med båden, fortsat i Lillebælt.
PROGRAM
 • Vi mødes 08:00
  Mødested: Sommervej 19
  Klargøring og afgang ca. 30 min. her efter
 • Der køres til det aftalte sted
  Mødested: Aftales inden afgang
  Der køres til den havn hvor fra båden søsættes til afgang til dagens dyk
 • Vi forventer at være tilbage ca. 17:00
  Mødested: Sommervej 19
  Der skyldes udstyr pakkes sammen og både køres i garage
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE