Fyraftensdyk er for alle dykkere om du er OWD, CMAS*, PADI, SSI, dykkerinstruktører eller hvad du nu er, for det går bare ud på at komme ud og få et let og sjovt dyk Stranddyk i Danmarkuden de store forberedelser og krævende erfaring.  Vi lader altid vejret bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive. Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og køre direkte til dykkerstedet.

Fyraftensdyk er oftest natur dyk fra kyster moler og liggende hvor dykkere på alle niveauer kan deltage, lige som det er muligt at bestille genopfrisknings dyk med en af vores dykkerinstruktører.

Har du taget dit dykkercertifikat på en ferie til udlandet og er du aldrig kommet i gange med at dykke i Danmark så er dette en oplagt måde at starte dykning her hjemme. Dykning i Danmark er lang bedre en du tror og fyldt med oplevelser du ikke møder på feriestederne syd på og sigtbarheden kan faktisk være fantastisk god og er kun neget sjælden så dårlig som men som uvidende forestiller sig.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Almindsø Silkeborg


Dykning i Almindsø ved Silkeborg er en af Danmarks reneste søer. Der er ingen landbrug omkring eller forurenende afløb i søen, og den er en populær sø at dykke i, bl.a. stranden ved Aggerholm, der blev anlagt af tyske soldater udstationeret på det nærliggende tyske militære hovedkvarter på Silkeborg Bad under 2. verdenskrig.

Der er en interessant flora og fauna med blandt andet 20 arter af undervandsplanter og 450 arter af vandlevende smådyr.Ved søens sydside er der høje skrænter med okkerholdige kildevand ved foden og de to tilløb Skade Bæk og Odder Bæk. Det meste af vandtilførslen kommer dog fra forbindelse til grundvandet i søens bund.

Almindsø er med en maksimal dybde på 20 m. en af de dybeste søer i Gudenå-systemet. Der er ca. 4 km rundt om søen.

Dyk skriver bla.

I det øjeblik man springer i Almind Sø, vil man opdage, at ferskvandsverdenen adskiller sig markant fra alt det, man tidligere har oplevet ved landets kyster. 
Vandet føles anderledes i ansigtet. Det smager endda udmærket, men vi drikker ikke for meget af det. Almind Sø ligger trods alt lige ved siden af en trafikeret vej. Biologer fra Århus Amt har konkluderet, at søens vand er meget rent. Søen har været kendt og flittigt brugt af Silkeborgs badeglade borgere igennem mere end et århundrede. Se mere fra Dyks atikkel her


...

Anders

Instruktør

PROGRAM
 • Mødetid 17:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  Vi mødes som vanligt i centret og tager ud derfra! Vi ses :-)
 • Afgang mod dykkerstedet 15 min. efter
  Mødested: Der dykkes i nær-området.
  Endeligt dykkersted vil blive bestemt på dagen under hensyntagen til vejret
 • Forventet hjemkomst 20:00
  Mødested: Sommervej 19
  Tiderne er ca. tider da det er afhængig af hvor der dykkes og hvor længe der dykkes
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE