Dykning er ikke bare dykning. Selvom du med et grundkursus kan komme relativt hurtigt i gang, kræver det en del udstyr. Dykning er samtidig en aktivitet, der skal tages seriøst, når det kommer til din sikkerhed og tryghed under vandet. Derfor er det vigtigt ikke at gå på kompromis med dit udstyr.

Hos GoDive kan du både købe og leje dykkerudstyr, og hvis du bliver medlem af vores dykkerklub, kan du endda få gratis adgang til at fylde dine dykkerflasker med luft – 24 timer i døgnet! Vi har Nordens største dykkerbutik, og i vores dykkercenter tilbyder vi både egen svømmepool, dykkerbåd, store lyse klasselokaler, skyllerum til udstyret, serviceværksted og meget mere, du som kursist eller dykkermedlem kan nyde godt af. Læs nærmere her på siden og hør mere om dine fordele.

Bliv klar til dykning med vores dykkerbutik og dykkercenter i Århus 

Hos GoDive er vi stolte af at kunne tilbyde vores kursister og medlemmer et +1000 kvadratmeter stort dykkercenter spækket med lækre faciliteter. Uanset hvad du mangler for at komme i gang med at dykke, kan vi derfor helt sikkert hjælpe dig. I vores dykkerbutik med Danmarks største udvalg kan du sammen med vores erfarne medarbejdere finde lige netop, det dykkerudstyr du har brug for – i bedste kvalitet. Vil du hellere leje udstyr, evt. før du beslutter dig for at investere i dit helt eget, er dette også en mulighed, hvis du har et gyldigt dykkercertifikat.

I vores dykkercenter finder du også vores veludstyrede dykkerbåd, som vores medlemmer har fornøjelsen af at komme med ud på mindst to gange i måneden. Her tager vi ud på spændende dykkerture til bl.a. skibsvrag. Dykkerture i Danmark har nemlig også masser at byde på. Derfor tilbyder vi en lang række af spændende dykkerture rundt omkring i det danske land. Disse ture er en oplagt mulighed for at komme ud og opleve glæden ved at dykke sammen med andre dykkerentusiaster. Ligesom vores dykkerkurser har vi ture for dykkere på alle niveauer – uanset om du er en rutineret dykkerinstruktør eller måske lige har erhvervet dig et dykkercertifikat. Hos GoDive er der plads til alle, og du får adgang til et stort dykkernetværk.

Oplev friheden ved dykning med GoDive

GoDive er et professionelt dykkercenter og dykkerklub i Århus, hvor du både kan nyde godt af vores mange arrangementer såvel som gode faciliteter. Dermed skaber vi de bedste rammer for din dykning, så dine oplevelser ude i vandet bliver sjove, sikre og sociale. Vi har plads til både nybegyndere og helt erfarne dykkere. Har du endnu ikke prøvet kræfter med dykning, og mangler du stadig at få taget et dykkercertifikat, har vi grundkurser specielt dedikeret til dette. GoDive er derfor det perfekte sted til dig, uanset om du ønsker at kickstarte din dykkerkarriere eller tage det til næste niveau.

Har du lyst til at vide mere om dine muligheder hos GoDive, eller sidder du tilbage med spørgsmål, hjælper vi dig hellere end gerne. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 54 13 13 60 eller på vores mail info@godive.dk – så hjælper vi dig videre i din proces.

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE