Lær at dykke og få et rigtigt dykkercertifikat!
Bliv Open Water Diver, start på dit dykkerkursus allerede i dag.
GoDive dykkercenter i Aarhus står klar! Største og eneste dykkercenter i Aarhus med egen svømmehal.

Er du glad for vand, har du lyst til at opleve den fascinerende verden under overfladen, så er dette kursus din indgang til dykkereventyret.

Grundkursus i dykning, der giver et rigtigt dykkercertifikat.
Oplev glæden og eventyret som dykker allerede, når du starter på den interessante dykkerteori derhjemme, og fortsætter på dit Open Water dykkerkursus - Verdens mest populære dykkerkursus. EVENTYR FRA FØRSTE FÆRD! Kurset har som målsætning at give dig al den fornødne teknik og viden til at blive en certificeret fritidsdykker! Det betyder, at du vil kunne dykke – både i Danmark og i udlandet – deltage på dykkerture og dykkerrejser samt deltage på videregående dykkerkurser.

På vores Open Water kursus bliver du certificeret ”Scuba Schools International (SSI) Open Water Diver”, et verdensomspændende, anerkendt uddannelsessystem, bestående af teori og grundig dykkertræning i vores egen havsimulator og i åbent hav.

SSI eller PADI? Vi har valgt at uddanne i organisationen SSI. Som Open Water kursist vil du ikke opleve nogen forskel på, om du tager et PADI kursus eller et SSI kursus. Begge kurser giver samme muligheder for dykning, også i udlandet!

Hos GoDive vil vi ikke bare uddanne dig til at opnå et dykkercertifikat, vi vil gøre dig til en rigtig dykker med gode dykkerfærdigheder. 


DELUXE Kursus - "Et tilvalg du bør overveje"
Ønsker du et afslappet og behageligt forløb med ekstra store oplevelser, når du tager dit første dykkercertifikat, så er vores Deluxe program noget for dig, der vil noget mere med dykning end bare at opnå at få et dykkercertifikat!

Det er muligt at tilvælge Deluxe pakke med extra dyk og fede oplevelser som kun er muligt hos GoDive. 
På Deluxe kurset er der afsat ekstra tid til at lave et mere varieret forløb, der i praksis betyder, at vi er ekstra grundige med gennemgang af teorien ved at indlægge ekstra viden, som du normalt først får på vidergående kurser. Det betyder altså med andre ord, at du får ekstra tid til at lære. Herudover vil du som det eneste sted i hele Nordeuropa få mulighed for at få 2 af dine dyk på Open Water kurset : I DET 1,5 MIO. LITER STORE OCEANARIUM FYLDT MED FISK OG DANSKE HAJARTER.

EKSTRA DYK

Udover alt det ekstra på kurset, får du også to ekstra åbentvandsdyk på en af vores mange spændende dykkerture sammen med en af vores dygtige guider. (De to ekstra dyk aftales efter kurset).

Har du ikke den store erfaring med vand, f.eks. fra svømning, snorkling eller vil du have lidt ekstra tid til at lære, kan deluxe pakken i nogle tilfælde være nødvendig for at blive en god dykker.  

Vi udsteder ikke bare dykkercertifikater, vi uddanner rigtige dykkere!


Et Open Water kursus består altid af tre dele: Teori, træning i pool og træning i åbent vand.

Teori
Et online selvstudie du kan starte på derhjemme samme dag, at du beslutter dig for at bliver fritidsdykker. Umiddelbart efter at du har købt dit dykkerkursus, giver vi dig adgang til SSI's supermoderne og unikke online teorisystem. Det er vigtigt, at du får set de tilhørende videoer med skills, der skal laves i poolen for nemmere forståelse. Når du møde op hos os til den sjove del af kurset, starter vi med at gennemgå teorien med dig, så vi er sikre på, at alt er forstået, og du afslutter med en teoriprøve. Hos GoDive tilbyder vi som tilvalg hjælp med teorien til ordblinde. Du får mand til mand profesionel hjælp af en instruktør. Se tilvalg.

Pooltræning
Straks teorien er afsluttet starter alt det sjove. Det handler om at lære om dykkerudstyr, det rigtige valg af dykkerudstyr og brugen at dykkerudstyret. Når der er styr på udstyret, skal der trænes dykning i poolen, og her bruger vi hos GoDive ekstra god tid, så alle øvelserne, der giver dig de optimale dykkerfærdigheder, kommer helt inde under huden.

Træning i åbent vand
Når pooltræningen er på plads, så skal alt det indlærte afprøves ude i åbent hav. Her kombineres træning af øvelserne fra poolen med dykning, og du vil opleve den fantastiske nye verden, der åbner sig.

Vælger du Deluxe dykkerkursus, får du en ekstra fed oplevelse med to træningsdyk i Kattegatcenterets Ocenarium og to FUN dives efter kurset på en af vores ture sammen med vores dygtige staff. Du bestemme selv, hvornår du vil gennemføre dine ekstra dyk.

Færdigheder efter dette kursus 
Efter gennemført kursus bliver du certificeret som international gyldig sportsdykker. Det giver dig ret til at dykke sammen med en anden dykker - ned til maks 18 meters dybde. Du må nu leje udstyr, deltage i dykkerture og dykkerrejser samt deltage på de videregående kurser og specialkurser, du måtte have lyst til. For 12-15 år  junior dykkercertifikat og mindst 16 år for almindeligt dykkercertifikat.

Dette er kun begyndelsen
Dit internationale dykkercertifikat, giver dig mulighed for at købe dykkerudstyr, dykke fra charterbåde og på dykkercentre samt at dykke selvstændigt uden en instruktør med en makker, eller du kan melde dig ind i en dykkerklub f.eks. GoDive's dykkerklub. Det kvalificerer dig også til at deltage i SPECIALITY KURSUS, som indeholder nogle af de mest populære dykkeraktiviteter se muligheder her.

Dykkerudstyr til brug på kurset
Lån af alt nødvendigt dykkerudstyr til brug på hele kursusforløbet er inckluderet i kursusprisen. For at kunne deltage i kurset, er det nødvendigt, at du af hensyn til smitterisiko, medbringer egen maske og snorkel, hvis du har det, ellers hjælper vi gerne med vejledning, så du får det helt rigtige udstyr. HUSK at medbringe eget badetøj og håndklæde. 

Hvordan kommer jeg i gang?
Du tilmelder dig her på siden, kommer forbi dykkercenteret, skriver til GoDive eller ringer til os på telefon +4554131360, så finder vi det kursus, der passer dig. Efter bekræftet tilmelding vil du få adgang til online teori, som du skal studere godt, og så er det bare at møde op til kursusstart hos GoDive, hvor vi skal lære en masse, men vigtigst af alt have det sjovt!

Helbred og færdigheder som er nødvendige for at deltage på kurset
Af sikkerhedsmæssige årsager skal du som kursusdeltager have et almindeligt godt helbred, der skal udfyldes en helbredserklæring. Giver denne anledning til helbredsmæssige bemærkninger, vil det kræve en læges skriftlige accept.
 

HELBREDSERKLÆRING
 

 • Ved tilmelding til kurset betales det fulde kursusgebyr inklusiv tilvalg. (Refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse) se betingelser for afbud og ændringer.
 • Du skal være fyldt 12 år.
 • Have et almindeligt godt helbred.
 • Være i almindelig god form.
 • Udfylde og underskrive en Helbredserklæring (ved den mindste tvivl, kræver vi en læges skriftlige accept for din egen sikkerhed skyld).
 • Acceptere og overholde GoDive's regler for sikker dykning.
 • Kunne svømme 200 meter.
 • Kunne træde vande i 10 min.
 • Varighed se programmet for det aktuelle kursus.
 • Transport er ikke inkluderet som standard. (kan tilvælges).
 • Fuld betaling inden kursusstart.
 • Vi tager forbehold for program ændringer.
 • Tilmelding er nødvendig og er bindende.
 • Alt online teori skal være gennemgået, quiz være løst og video'erne gennemset før fremmøde til første kursusdag.
   

Forbehold (se også betingelser) 
Ved mindre end 4 tilmeldte kursister på et hold, forbeholder vi os ret til at ændre programmet, flytte kursister til næste hold med tilstrækkelig tilmeldinger eller i yderste konsekvens aflyse kurset (Kursister med Deluxe tilvalg forsøges altid gennemført)
Pga. vejrmæssige forhold kan det forekomme, at de programsatte dage for åbenvandsdykning må ændres.

Vi glæder os til at se dig på vores næste kursus                                                                                         

Fakta:

 • Mindste alder: 10 (12 år hos GoDive)
 • Forudsætninger: Ingen
 • Teori Sessions: Online Program
 • Pool / Confined Water Sessions: 6
 • Åbenvandsdyk: 4
 • Maksimal træningsdybde: 18 meter
 • Foreslået varighed: 20 - 32 timer

Se venligst SSI TRAINING STANDARDS for mere detaljerede oplysninger.


Uanset hvilken kursusform, du vælger vil GoDive være en god makker. Vores mål er ikke bare at lære dig at dykke, men at uddanne dig til en komplet dykker! Det gør vi ved at tilbyde dig videregående uddannelse. Det sjove stopper nemlig slet ikke ved dit første certifikat. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykke i tørdragt eller hvad med at dykke under isen? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. 


 

REALDIVING

 

 

Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE