Har du allerede et dykkercertifikat og mange dykkerture bag dig? Og søger du nye udfordringer i vandet, så du kan forbedre og finpudse dine allerede gode dykkerfærdigheder? Så er vores prokurser lige noget for dig.

Hos GoDive tilbyder vi nemlig dykkerkurser for erfarne dykkere, der har ambitioner om at blive endnu bedre. Måske går du med en drøm om at blive dykkerinstruktør eller SSI Dive Guide? Uanset hvad så finder du her på siden prokurser, der kan gøre dig til en endnu bedre og mere specialiseret dykker, end du allerede er. Så læs mere om kurserne herunder og find det rette for dig.


Divemaster

Divemaster

Er dit mål at blive Divemaster? Så er du kommet til de rette! Dive Guide + Science of Diving-kurset......

Assistent Instruktør

Assistent Instruktør

Er dit næste step at blive Dive Control Specialist / Assistent Instruktør? Meld dig til......

Open Water Instructor

Open Water Instructor

Bliv instruktør og begynd at skabe nye dykkere! Efter at have opnået assistant instruktør-niveauet,......

Dive Guide

Dive Guide

Er du parat til at starte din professionelle karriere? Dit første skridt er at blive Dive Guide!......

PRO AFTEN

PRO AFTEN

Vi er værter for en lille hapser og lidt at drikke - så alt du skal gøre er at møde......

Dykkerinstruktør Crossover til SSI

Dykkerinstruktør Crossover til SSI

Er du Instruktør hos: PADI, CMAS, NAUI, SDI eller RAID og går du med tanker om at blive......


Tag din dykning til næste niveau med prokurser hos GoDive

Vores prokurser i dykning spænder bredt, så du kan vælge efter lige præcis dine ønsker og ambitioner. Er dit mål f.eks. at blive Dive Master, har vi kurser til netop dette formål. Som Dive Master kan du bl.a. assistere SSI-instruktører med dykkerundervisningen.

Ønsker du i stedet at blive selvstændig instruktør, har vi også instruktørkurser, der kan tages efter, at du har opnået assistent instruktør-niveauet. Med dette kursus bestået kan du herefter holde Open Water-kurser samt andre kursusforløb. Hos GoDive er der således rig mulighed for at udfolde dine dykkerfærdigheder og kickstarte din professionelle dykkerkarriere.

Vil du vide mere om vores dykkerkurser?

Hos GoDive afholder vi mange dykkerkurser, der kan rumme dykkere på alle niveauer. Det betyder, at du også kan finde kurser som vores grundkursus, kurser for videregående samt genopfriskningskurser. Dit niveau, uanset om du er begynder eller erfaren, er derfor ingen hindring for at finde et passende kursus til dig.

Vil du gerne vide mere om vores dykkerkurser, eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vælge det rette kursus, så du kan få det optimale ud af din dykning. Du kan ringe til os på tlf. +45 54 13 13 60 eller sende os en mail på info@godive.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE