Er du interesseret fridykning? Så tilbyder vi hos GoDive en bred vifte af snorkel- og fridykkerkurser. Ved fridykning benytter man kun den luft, man har taget ind i lungerne, inden man dykker ned. På vores kurser lærer du derfor forskellige træningsmetoder og trykudligningsteknikker, så du udvikler din evne til at fridykke.

Du kan vælge imellem flere niveauer, alt efter hvor erfaren du er. Dermed er der helt sikkert et kursus, der matcher lige netop dit niveau. Læs mere om fridykkerkurserne herunder og udvælg det, der passer bedst til dig.


FRIDYKNING  LEVEL 2

FRIDYKNING LEVEL 2

FRIDYKNING  LEVEL 2 Level 2 bygger videre hvor level 1 sluttede og udbygger din viden om den mammale......

FRIDYKNING  LEVEL 1

FRIDYKNING LEVEL 1

FRIDYKNING LEVEL 1 Introduktionen til den reneste form for dykning. Her lærer du de rigtige vejrtrækningsteknikker,......

SNORKEL KURSUS

SNORKEL KURSUS

FÅ DET BEDSTE UDBYTTE AF DIN SNORKELOPLEVELSE, LÆR DE RIGTIGE FÆRDIGHEDER OG VALG AF......

FRIDYKNING  LEVEL 3

FRIDYKNING LEVEL 3

FRIDYKNING LEVEL 3 Level 3 udgør højdepunktet i SSIs fridykkerkurser og fører dig......


Tag et kursus i fridykning hos GoDive

Fridykning er en sjov og anderledes måde at dykke på fremfor den traditionelle metode med dykkerflasker med luft. Med fridykning er du afhængig af den luft, du kan indånde, inden du dykker ned. Måske tænker du allerede nu, at du slet ikke kan holde vejret længe nok til at få noget ud af dykningen. Men det er slet ikke noget problem. Vi tilbyder nemlig også introduktionskurser til fridykning, hvor du lærer de rigtige vejrtrækningsteknikker, herunder hvordan du bliver fortrolig med mellemgulvsånding, og hvordan du kan tage dybere åndedrag end nogensinde før.

Har du mod på at gå skridtet videre, har vi også mere avancerede kurser i fridykning, hvor du lærer at øge din rækkevidde under dykningen – helt ned til 30 meter. Ønsker du endnu mere udfordring har vi også et kursus for specialister, der virkelig vil teste, hvad kroppen kan præstere. Uanset ambitioner og niveau har vi altså et kursus til dig. Er du vild med snorkling, tilbyder vi også et snorkelkursus, hvor du både bliver undervist i færdigheder og snorkeludstyr, så du kan blive en habil snorkler.

Har du spørgsmål til vores dykkerkurser?

Foruden vores kurser i fridykning finder du hos GoDive også mange andre dykkerkurser, såsom vores grundkursus, kurser for videregående samt genopfriskningskurser. Er du medlem af vores dykkerklub, får du også mulighed for at få fingrene i nogle af vores fordelagtige medlemsgoder.

Er du i tvivl om, hvilket dykkerkursus, der er det rette for dig, eller har du andre spørgsmål, hjælper vi dig gerne. Du er derfor velkommen til at ringe til os på tlf. +45 54 13 13 60 eller sende en mail på info@godive.dk – så hjælper vi dig videre.

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE