Try Scuba

PÅ JAGT EFTER NYE EVENTYR?

Prøv at dykke i vores havsimulator! - en pool vi har bygget specialt til dykning midt i vores store dykkercenter. Du kan opdage nye verdener, få nye venner og opleve unikke eventyr. Der er intet, der kan måle sig med det. Dykning er meget lettere end du måske tror. Tag udfordringen op og dyk ned i en helt ny verden!

Hvis du vil opleve noget helt utroligt så få dit prøvedyk i et Ocenarium med tusindvis af fisk (Tilvalg) se mere om denne fantastiske oplevelse her

Hvis du for alvor skal nyde din første tur under vandet, skal det ske med en guide, du rigtig kan stole på. En af vores kompetente og veluddannede SSI-instruktører vil fortælle alt, du har brug for at vide. Under instruktørens ledelse vil du lære de nødvendige færdigheder og blive fortrolig med det udstyr, du kommer til at bruge på dit første eventyr under vandet. Begynd hos os og modtag alle fordelene ved en af Danmarks største dykkercentre. Vi er medlem af SSI, en global anerkendt organisation undervisningsmetoder i de nyeste formater. Vi føler os sikre på, at når du først har prøvet det, så bliver du vild med det! Derefter giver det god mening at fortsætte dit eventyr og blive certificeret som dykker. Dit Try Scuba-deltagerkort vil være det første skridt. 
 

Helbred og færdigheder som er nødvendige for at deltage på kurset
Af sikkerhedsmæssige årsager skal du som kursusdeltager have et almindeligt godt helbred, der skal udfyldes en helbredserklæring. Giver denne anledning til helbredsmæssige bemærkninger, vil det kræve en læges skriftlige accept.
 

HELBREDSERKLÆRING


Og sidst, men ikke mindst: endnu en unik fordel ved SSI: du kan gennemføre din teoriuddannelse online ganske gratis.

Try Scuba kan gennemføres hos GoDive, dit SSI dykkercenter.

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now

 

 

...

Anne-Birgitte

Instruktør

PROGRAM
 • Start 16:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Information og prøvedyk i vores egen in-house havsimulator
  Husk badetøj og håndklæde
  SÅFREMT DU IKKE ER VACCINERET KRÆVER VI EN NEGATIV PCR - CORONATEST
 • 18:00 afslutning
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Afsluttende information om dykningens mange muligheder
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE