Fyraftensdyk er for alle dykkere om du er OWD, CMAS*, PADI, SSI, dykkerinstruktører eller hvad du nu er, for det går bare ud på at komme ud og få et let og sjovt dyk Stranddyk i Danmarkuden de store forberedelser og krævende erfaring.  Vi lader altid vejret bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive. Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og køre direkte til dykkerstedet.

Fyraftensdyk er oftest natur dyk fra kyster moler og liggende hvor dykkere på alle niveauer kan deltage, lige som det er muligt at bestille genopfrisknings dyk med en af vores dykkerinstruktører.

Har du taget dit dykkercertifikat på en ferie til udlandet og er du aldrig kommet i gange med at dykke i Danmark så er dette en oplagt måde at starte dykning her hjemme. Dykning i Danmark er lang bedre en du tror og fyldt med oplevelser du ikke møder på feriestederne syd på og sigtbarheden kan faktisk være fantastisk god og er kun neget sjælden så dårlig som men som uvidende forestiller sig.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Lighthouse Århus Havn


Nord for Aarhus havn ud for Lighthouse er der en lille dykkerbane oh der er en bro i sommerhalvåret så det er let at komme ned over stenmolen via trappen til badebroen, på bunde langs molen er der lavet en dykkerbane med en kæde som kan følges og på kæden er der anbragte små info skilte om det maritime undervandliv området.

Området er ledt tilgængelig, der er ved lighthouse mulighed for omklædningen og toilet besøg for små penge.

Dykningen er for alle også for dem uden den store erfaring dybden er ca. 1 meter langs stenmolen og ca. 8 meter uden på bunde, sigtbarheden varierer mage lige fra 5-6 meter til under 1 meter, området er afmærket lokket område med gule bøjer se holder men sig inden for dem bør det ikke være problemer med både om ørene.

OBS Pas på kraftige bølger fra Mols-Linien færgerne ikke mindst når der dykke tæt på molen og når dem skal i og op af vandet, bølgerne kan være rat så voldsomme.

Dykningen i området byder må en meget varieret og flot fauna men godt live mellem de store molesten, er man heldig at komme i vander en af de dage hvor sigten er i top er det er lighthouse et fantastisk det og dykke.


...

Camilla Adamsen

Instruktør

Kontakt

...

Carina Adamsen

Instruktør

Kontakt

PROGRAM
 • Mødetid 17:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  Vi mødes som vanligt i centret og tager ud derfra! Vi ses :-)
 • Afgang mod dykkerstedet 15 min. efter
  Mødested: Der dykkes i nær-området.
  Endeligt dykkersted vil blive bestemt på dagen under hensyntagen til vejret
 • Forventet hjemkomst 20:00
  Mødested: Sommervej 19
  Tiderne er ca. tider da det er afhængig af hvor der dykkes og hvor længe der dykkes
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE