Som en del af Blå Flag-arrangementer i år,  arrangerer Aarhus Kommune, Teknik og Miljø i samarbejde med Godive, et  snorkel arrangement.
Vi hopper i vandet og laver spændende snorkletur ved det genetablerede stenrev på Havbanen ud for Aarhus Ø. 

Med snorkel kigger vi under vandoverfladen, og kommer helt tæt på livet dernede. Stenrevet bliver kaldt for havets oase, og her vrimler det med liv i form af søstjerner, fisk, krabber og hvis du er heldig en hummer, som du kan komme til at opleve på helt tæt hold.

Hvis ikke du har lyst til at hoppe i vandet, kan du i blive klogere på stenrevet, ved at gå langs de to seks meter lange formidlingstavler, der er lavet i promenadens beton langs stenrevet.

Hvornår:
Søndag den 15. august kl. 14.00-16.00

Hvor:
Aarhus Havbane, Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Ø.

Mere info og tilmelding:
Arrangementet er en del af Aarhus Kommunes Blå Flag-aktiviteter. Mere info se her (tilmelding ikke nødvendigt): 
https://www.aarhus.dk/event/v/43893/Snorkletur-p-bynrt-stenrev--Bl-Flag-Aarhus/?eventid=108026 

Som deltager på snorkelturen, gør vi opmærksom på at al snorkel-aktivitet sker på eget ansvar, samt at børn skal følges med en voksen. Der vil være mulighed for at låne snorkel, men hvis du selv har én, så tag den med.

Husk at du altid kan tjekke kvaliteten af badevandet ved strandene www.badevand.dk

 

Lighthouse Århus Havn


Nord for Aarhus havn ud for Lighthouse er der en lille dykkerbane oh der er en bro i sommerhalvåret så det er let at komme ned over stenmolen via trappen til badebroen, på bunde langs molen er der lavet en dykkerbane med en kæde som kan følges og på kæden er der anbragte små info skilte om det maritime undervandliv området.

Området er ledt tilgængelig, der er ved lighthouse mulighed for omklædningen og toilet besøg for små penge.

Dykningen er for alle også for dem uden den store erfaring dybden er ca. 1 meter langs stenmolen og ca. 8 meter uden på bunde, sigtbarheden varierer mage lige fra 5-6 meter til under 1 meter, området er afmærket lokket område med gule bøjer se holder men sig inden for dem bør det ikke være problemer med både om ørene.

OBS Pas på kraftige bølger fra Mols-Linien færgerne ikke mindst når der dykke tæt på molen og når dem skal i og op af vandet, bølgerne kan være rat så voldsomme.

Dykningen i området byder må en meget varieret og flot fauna men godt live mellem de store molesten, er man heldig at komme i vander en af de dage hvor sigten er i top er det er lighthouse et fantastisk det og dykke.


...

Emil

Instruktør

Kontakt

...

Kim

Instruktør

Kontakt

PROGRAM
 • 15.08.2021 kl: 14:00
  Mødested: Aarhus Havbane, Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Ø
  Arrangementet starter
 • 15.08.2021 kl: 6:00
  Mødested: Aarhus Havbane, Jette Tikjøbs Plads på Aarhus Ø
  Arrangementet slutter
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE