Har du altid haft en drøm om at få et dykkercertifikat? Så tilbyder vi hos GoDive et  Open Water Diver grundkursus i dykning, så du kan udleve din dykkerdrøm. Vi har flere typer kursus setup, hvor du kan tage dit Open Water Diver grundkursus, og der er sikkert et som passer ind i din hverdag.

Du kan bl.a. vælge et hverdagskursus på kun 3 hverdage, så du hurtigt bliver klar til alt det sjove. Foretrækker du et mere fleksibelt kursus, er det heller ikke noget problem. Du kan nemlig tage dykkerteorien derhjemme i det tempo, der passer dig. Herefter pooltræningen hos os, og så kan du vælge at udføre de 4 første dyk herhjemme, vores klar anbefaling, eller i udlandet med et SSI-dykkercenter. Mulighederne er mange, så tjek de forskellige kurser herunder og læs mere.


Dykkerkursus - Grundkursus - Open Water Diver

Dykkerkursus - Grundkursus - Open Water Diver

Lær at dykke og få et rigtigt dykkercertifikat! Bliv Open Water Diver, start på......

Dykkerkursus - Open Water Diver - Hverdagskursus

Dykkerkursus - Open Water Diver - Hverdagskursus

Til dig, der har mulighed for at tage dit dykkerkursus på KUN 3 hverdage, er der penge at spare!......


Få dit dykkercertifikat i Århus hos GoDive

Vil du gerne lære at dykke, så er du i gode hænder med vores Open Water Diver grundkursus i dykning. Selve teorien er et sjovt og spændende online hjemmestudie, så du kan starte med det samme, og når det passer dig. Herefter starter alt det sjove i vores havsimulator. Vi har vores helt egen havsimulator pool i dykkercentret, hvor den indledende dykkertræning starter. Når dette er klaret, træner vi også i åbent havvand, hvor det for alvor bliver sjovt.

Efter vores grundkursus opnår du et internationalt dykkercertifikat, som giver dig mange muligheder inden for dykkerverdenen. Og har du fået blod på tanden efter endnu mere, kan du fortsætte dit dykkereventyr på vores dykkerkurser for videregående, ligesom du kan blive medlem af vores meget aktive dykkerklub. Skynd dig at tilmelde dig et af vores grundkurser, så du kan opleve en helt ny verden under overfladen.

Har du spørgsmål til vores grundkurser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +4554131360 eller på vores mail info@godive.dk. Vi glæder os til at udleve dine dykkerdrømme sammen med dig!

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE