Fyraftensdyk er for alle dykkere uanset om du er OWD, CMAS*, PADI, SSI, dykkerinstruktør eller hvad du nu er, for det går bare ud på at komme ud og få et let og sjovt dyk Stranddyk i Danmarkuden de store forberedelser og krævende erfaring. 

Vi lader altid vejret bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive. Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive, så kan man altid kontakte vores dykker guide og køre direkte til dykkerstedet.

Fyraftensdyk er oftest natur dyk fra kyster, moler og lignende, hvor dykkere på alle niveauer kan deltage, lige som det er muligt at bestille genopfrisknings dyk med en af vores dykkerinstruktører.

Har du taget dit dykkercertifikat på en ferie til udlandet og er du aldrig kommet i gange med at dykke i Danmark, så er dette en oplagt måde at starte dykning her hjemme på. Dykning i Danmark er lang bedre end du tror og fyldt med oplevelser som du ikke møder på feriestederne syd på og sigtbarheden kan faktisk være fantastisk god og er kun meget sjælden så dårlig som man kunne tro.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Marselisborg Marina


Marselisborg Lystbådehavn blev etableret i 1980'erne, da bådejere i samarbejde med Aarhus Kommune lavede en lokalplan for byggeriet af havnen. 

Navnet for lystbådehavnen samt hele området - Marselis - stammer oprindeligt fra en velhavende slægt at baroner ved navn Marselis som boede på herregården Marselisborg hvor det nuværende Marselisborg Gymnasium ligger. Familien ejede desuden områderne hvor Marselisborg slot og Mindeparken ligger samt Friheden.

Dykning ved lystbådehavnen foregår ved Badeklubben Marselisborg Havns anlæg på ydersiden af havnen. Det er muligt at parkere og klæde om lige ved dykkerstedet, hvis man betaler for at køre igennem bommen ellers er det muligt at parkeree udenfor bommen og gå det sidste stykke vej. Der er vogne ved bådpladserne man kan låne, så man slipper at slæbe udstyret hele vejen, hvis man holder uden for bommen.
Inden man går i vandet skal man være opmærksom på bølger fra Molslinjen, der kan være meget voldsomme. Det gælder ligeledes når man skal op ad vandet igen. Hvis man bliver fanget af bølgerne er det bedst at svømme væk fra stranden og stenene og vente på at bølgerne ligger sig igen.
Under dykket er det bedst at svømmer langs stenene i en nordøstlig kurs. Hvis man ønsker mere dybde kan man svømme væk fra stenene i en sydøstlig kurs her er det muligt at nå 8 meters dybde.
Man kan være heldig at der er åbnet for vandslangen lige ved bådpladsen ved siden af dykkerstedet, så der er mulig for at skylle udstyr på stedet.
Hvis man er heldig og hurtig kan man smutte ind på badeklubbens omklædning- og toiletfaciliteter, når nogen går ind eller ud.

Billederne er fra vores dykkertur til Marselisborg Marina den 10. juni 2021

 

 


...

Kim

Instruktør

PROGRAM
 • Mødetid 17:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  Vi mødes som vanligt i centret og tager ud derfra! Vi ses :-)
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før.
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang mod dykkerstedet 15 min. efter mødetiden.
  Mødested: Der dykkes i nær-området.
  Endeligt dykkersted vil blive bestemt på dagen under hensyntagen til vejret.
 • Forventet hjemkomst 20:00
  Mødested: Sommervej 19
  Tiderne er ca. tider da det er afhængig af hvor der dykkes og hvor længe der dykkes
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE