Båddyk for alle dykkere Dykkercertifikat farven er underordnet bare du kan lig at dykke, for det går bare ud på at komme ud og få et godt og sjovt dyk uden de helt store forberedelser og krævende erfaring.  Hvor denne tur er planlagt til kan du se ved at klikke på fanden ovenfor, her kan du også læse om dykkerstedet, med husk det i sidste ende altid er vejret som bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive.

Har du ikke eget udstyr kan du altid leje vi har rigeligt til alle og der er altid i topkvalitet og næste nyt.

Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og aftale at køre direkte til dykkerstedet.

Båddyk er oftest vrag dyk men kan også være andet.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Vælg fanen program for at se hvordan tyren er planlagt til at forløbe.

Der dykkes fra GoDive's rib AquaOn som er en maget veludstyret dykkerbåd med plads til 6-8 dykkere på en tur som denne, incl. bådføre og dykkerguide.

Hvodan dykkes der på denne bådtur?
Når vi dykker fra AquaOn så mødes vi og køre til en havn i nærheden af dykkerstedet (se program) hvor båden kan sættes i vandet. Alle dykkere samle udstyr og tager dragt på, og de samlede scubasæt (flaske/Bc/Regulator) stilles i båden som er et stativ det fastgøres i og lige så medbringes der ekstra flasker til dyk to hvis det behøves. Her efter sejles der til dykkerstedet hvor der ankres op hvis der er vrag eller anden fast dykkersted, er det strømdyk dykkes der i stedet med dykkerbøje så båden kan følge dykkerhollene og samle op.
Øvrige detaljer og praktiske informationer oplyses på stedet af Staff ved tur briefingen før afgang. Her ud over skal alle føge GoDive's regler for sikker dykning altid følges

På alle GoDive ture er der Oxygen genoplivningsudstyr med.

Nødvendigt personligt udsyr på bådture:

 • Komplet sær dykkerudstyr
 • + Ekstra flaske hvis det behøves
 • + SMB Deco/opstignings bøje
 • + Linehjul
 • + Kniv/Linecotter
 • + Dykkercomputer
 • Lygte (anbefales)


Forbehold for afvikling af turen se HANDELSBETINGELSER

Samsø vrag Gudrun M/S


Gudrun M/S ved Samsø

Forlist efter kollision i januar 1993, Coaster hjemmehørende i Stralsund, Tyskland

Lasten består af ral. Vraget står intakt ret op og ned på bunden, dog er styrhuset revet af. På pladsen, hvor styrehuset har stået, er der i BB. side en nedgang til kahytterne nedenunder. Under nedganger er påsejlingsstedet, hvor det også er muligt at komme ind i vraget. Man kan også komme ind i maskinrummet og det forreste lukaf.

Skibets navn var formentligt "Weera" indtil få dage før forliset.


Samsø vrag - Anna


Vraget Anna ved Samsø
Længde er 26 meter.

Vraget står næsten ret op og ned, er stadig delvis intakt. Den sejlede med oliekager, ved forliset den 15/1 - 1936. Der står store torsk på vraget og der skulle også være set havkat på vraget. Pga. dybden og den mørke bund, er det en god ide at tage en lygte med. Det er adgang ned i lastrummene, men der ligger en meget mudder, så pas meget på ikke at fare vild i en mudder sky.

Motortjalk bygget 1899 af stål på 79 brt. På rejse fra Nørresundby til Odense med oliekager. Grundstødte 14.1.1936 nær Vejrø, hvor forskibet blev meget læk, og skibet blev sat på grund ved Vejrø. 16.1 blev skibet bragt flot af bjærgningsdamper efter lægtring af en del af lasten. Skibet blev derpå tætnet og kl 17.30 påbegyndtes bugsering mod Ballen. Kl 18.25 var vinden tiltaget og da Anna tog en del vand over sig opankredes slæbedamperen med Anna lang siden.

Kl ca 22 var vinde frisket til hård kuling, og man forgæves havde forsøgt at hive ankret hjem, blev Anna, der arbejdede hårdt i søen, lagt agterud i slæbetrossen, og man sejlede langsomt fremefter, for at hive ankret hjem. Under dette arbejde brød 2 svære søer over Anna, der krængede over, så vandet strømmede ind gennem forlugen, og umiddelbart efter sank Anna.


...

Bjarne

Advanced Open Water & XR Instruktør

PROGRAM
 • 09:00 afgang
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Skal du have luft eller udstyre så mød op 30 min. før
 • Ankomst ca et timer efter
  Mødested: Lyngsoddevej Lillebælt
  Ved slæbestedet
  https://goo.gl/maps/7f5CGc5fwGS22DYd6
 • Forventet afslutning og returnering mod Aarhus kl15:00
  Mødested: Lyngsoddevej Lillebælt
  Forvel til Lillebælt for denne dag
 • 16:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Forventet ankomst Aarhus
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE