Fyraftensdyk er for alle dykkere uanset om du er OWD, CMAS*, PADI, SSI, dykkerinstruktør eller hvad du nu er, for det går bare ud på at komme ud og få et let og sjovt dyk Stranddyk i Danmarkuden de store forberedelser og krævende erfaring. 

Vi lader altid vejret bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive. Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive, så kan man altid kontakte vores dykker guide og køre direkte til dykkerstedet.

Fyraftensdyk er oftest natur dyk fra kyster, moler og lignende, hvor dykkere på alle niveauer kan deltage, lige som det er muligt at bestille genopfrisknings dyk med en af vores dykkerinstruktører.

Har du taget dit dykkercertifikat på en ferie til udlandet og er du aldrig kommet i gange med at dykke i Danmark, så er dette en oplagt måde at starte dykning her hjemme på. Dykning i Danmark er lang bedre end du tror og fyldt med oplevelser som du ikke møder på feriestederne syd på og sigtbarheden kan faktisk være fantastisk god og er kun meget sjælden så dårlig som man kunne tro.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Natomolen


Natomolen i Ebeltoft Vig er, som navnet angiver, en mole og samtidig et militært område. Man skal så vidt vides ikke have tilladelse for at dykke på ydersiden af molen, men man skal se sig godt for. Af og til er der trafik med meget store både. Undgå at dykke på indersiden af molen. 
Gå i vandet på stranden øst for molen. Det første stykke vej er en klassisk, lys sandbund med spredte sten. Du vil passere små, spredte tangskove. Det er ikke sjældent at møde havørreder på denne del af dykket, så sørg for at kigge op fra bunden engang imellem. 
Pludselig går det nedad. Følg bunden ned til 6-7 meters dybde og find molevæggen. Følg væggen rundt om hjørnet og fortsæt lige ud. Vi er ved flere lejligheder stødt på fiskegarn på denne del af dykket så udvis særlig opmærksomhed. 
Ydersiden af Natomolen er som regel oversået med marint liv, men der er stor variation i løbet af de forskellige årstider. Her er mange forskellige arter af tang, og hvis man kigger godt efter, vil man opdage, at tangskoven er hjem for et utal af organismer. Bunden foran molen er sjældent spændende, dog kan man af og til finde store fladfisk.  
Vi har haft mange fine dykkeoplevelser ved Natomolen gennem tiderne. 


...

Jørgen

Instruktør

PROGRAM
 • Mødetid 17:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  Vi mødes som vanligt i centret og tager ud derfra! Vi ses :-)
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før.
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang mod dykkerstedet 15 min. efter mødetiden.
  Mødested: Der dykkes i nær-området.
  Endeligt dykkersted vil blive bestemt på dagen under hensyntagen til vejret.
 • Forventet hjemkomst 21:00
  Mødested: Sommervej 19
  Tiderne er ca. tider da det er afhængig af hvor der dykkes og hvor længe der dykkes
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE