Har du allerede et dykkercertifikat, men har der været en lang pause siden dit sidste dyk? Så er vores dykkerkursus Genopfriskning lige noget for dig. Hos GoDive tilbyder vi nemlig opfriskning af dine dykkerfærdigheder, hvor du med kombineret teoriundervisning og dykkerøvelser får opdateret dine færdigheder, så du kan genoptage din dykning uden at føle dig usikker. Læs mere om vores genopfriskningskursus herunder og bliv klar til at indtage havets dybder på ny. Eller meld dig ind som aktiv medlem i vores dykkerklub og få et helt gratis genopfriskning Scuba Skills Update kursus.


Genopfriskning - Scuba Skills Update FRA 0,- KR SE HVORDAN HER

Genopfriskning - Scuba Skills Update FRA 0,- KR SE HVORDAN HER

Har du et dykkercertifikat, men har ikke fået dykket i lang tid, kan vi varmt anbefale, at du tager......


Få genopfrisket dine dykkefærdigheder hos GoDive

Ligger dit dykkerudstyr bare og samler støv, og er det længe siden du har prøvet kræfter med en tur under havets overflade? Så er der hjælp at hente hos GoDive. Med vores genopfriskningskursus i dykning får du både genopfrisket din teoretiske viden såvel som tekniske færdigheder.

Kurset starter med online teori, som du kan tage hjemmefra – nemt og bekvemt! Når teorien er gennemført, skal du herefter træne øvelser og teknikker med en GoDive-instruktør. Til dette formål bruger vi bl.a. vores fantastiske havsimulator, ligesom vi også ofte tager på stranddyk. På den måde giver dette kursus dig chancen for at genopdage glæden ved dykning på en tryg og sikker måde.

GoDive – dykkerkurser og events til ethvert niveau 

Foruden vores genopfriskningskursus finder du hos GoDive også et væld af andre dykkerkurser. Har du endnu ikke fået et dykkercertifikat, tilbyder vi bl.a. et grundkursus, hvor du kan lære at dykke. Er du allerede erfaren dykker, har vi også kurser for videregående, så du kan videreudvikle dine dykkerkompetencer. Der er således rig mulighed for at finde et kursus, der matcher dine behov.

Har du spørgsmål til vores dykkerkurser eller nogle af vores øvrige tilbud og aktiviteter i dykkercenteret, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på tlf. 54 13 13 60 eller sende os en mail på info@godive.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE