Try Scuba

PÅ JAGT EFTER NYE EVENTYR?

Prøv at dykke i vores havsimulator! en pool vi har bygget specialt til dykning midt i vores store dykkercenter. Du kan opdage nye verdener, få nye venner og opleve unikke eventyr. Der er intet, der kan måle sig med det. Dykning er meget lettere end du måske tror. Tag udfordringen op og dyk ned i en helt ny verden!

"GRATIS" PRØVEDYK HVER ONSDAG ÅRET RUNDT
hvis du på dagen tilmelder dig et af vores dykkerkurser efter prøvedykket godskriver vi dig de 295,- DKK for selve prøvedykket.

Hvis du vil opleve noget helt utroligt så få dit prøvedyk i et Ocenarium med tusinvis af fisk (Tilvalg) se mere om denne fantastiske oplevelse her

Hvis du for alvor skal nyde din første tur under vandet, skal det ske med en guide, du rigtig kan stole på. En af vores kompetent og veluddannet SSI-instruktør vil fortælle alt, du har brug for at vide. Under vores instruktørens ledelse vil du lære de nødvendige færdigheder og blive fortrolig med det udstyr, du kommer til at bruge under dit første eventyr under vandet. Begynd hos os og modtag alle fordelene ved en af damnarks største dykkercenter:Vi er medlem af SSI en Global anerkendelse og velprøvede undervisningsmetoder i de nyeste formater. Vi føler os sikre på, at når du først har prøvet det, så bliver du vild med det! Derefter giver det god mening at fortsætte dit eventyr og blive certificeret som dykker. Dit Try Scuba-deltagerkort vil være det første skridt. 


Og sidst, men ikke mindst: endnu en unik fordel ved SSI: du kan gennemføre din teoriuddannelse online ganske gratis

Try Scuba kan gennemføres hos GoDive dit SSI dykkercenter.

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now

 

 

...

Anita

Instruktør Træner

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: info@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE