Båddyk for alle dykkere Dykkercertifikat farven er underordnet bare du kan lig at dykke, for det går bare ud på at komme ud og få et godt og sjovt dyk uden de helt store forberedelser og krævende erfaring.  Hvor denne tur er planlagt til kan du se ved at klikke på fanden ovenfor, her kan du også læse om dykkerstedet, med husk det i sidste ende altid er vejret som bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive.

Har du ikke eget udstyr kan du altid leje vi har rigeligt til alle og der er altid i topkvalitet og næste nyt.

Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og aftale at køre direkte til dykkerstedet.

Båddyk er oftest vrag dyk men kan også være andet.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Vælg fanen program for at se hvordan tyren er planlagt til at forløbe.

Der dykkes fra GoDive's rib AquaOn som er en maget veludstyret dykkerbåd med plads til 6-8 dykkere på en tur som denne, incl. bådføre og dykkerguide.

Hvodan dykkes der på denne bådtur?
Når vi dykker fra AquaOn så mødes vi og køre til en havn i nærheden af dykkerstedet (se program) hvor båden kan sættes i vandet. Alle dykkere samle udstyr og tager dragt på, og de samlede scubasæt (flaske/Bc/Regulator) stilles i båden som er et stativ det fastgøres i og lige så medbringes der ekstra flasker til dyk to hvis det behøves. Her efter sejles der til dykkerstedet hvor der ankres op hvis der er vrag eller anden fast dykkersted, er det strømdyk dykkes der i stedet med dykkerbøje så båden kan følge dykkerhollene og samle op.
Øvrige detaljer og praktiske informationer oplyses på stedet af Staff ved tur briefingen før afgang. Her ud over skal alle føge GoDive's regler for sikker dykning altid følges

På alle GoDive ture er der Oxygen genoplivningsudstyr med.

Nødvendigt personligt udsyr på bådture:

 • Komplet sær dykkerudstyr
 • + Ekstra flaske hvis det behøves
 • + SMB Deco/opstignings bøje
 • + Linehjul
 • + Kniv/Linecotter
 • + Dykkercomputer
 • Lygte (anbefales)


Forbehold for afvikling af turen se HANDELSBETINGELSER

Samsø vrag Gudrun M/S


Gudrun M/S ved Samsø

Forlist efter kollision i januar 1993, Coaster hjemmehørende i Stralsund, Tyskland

Lasten består af ral. Vraget står intakt ret op og ned på bunden, dog er styrhuset revet af. På pladsen, hvor styrehuset har stået, er der i BB. side en nedgang til kahytterne nedenunder. Under nedganger er påsejlingsstedet, hvor det også er muligt at komme ind i vraget. Man kan også komme ind i maskinrummet og det forreste lukaf.

Skibets navn var formentligt "Weera" indtil få dage før forliset.


Tunø, Ellen Dyer, vrag


Ss ”Ellen Dyer” var en amerikansk bark, som i august 1876 brød i brand og forliste ud for Tunø. Skibet blev bygget i Brunswick i 1863, og var på vej til Fredericia med en last bestående af 2600 bls petroleum (14598 liter)

Vraget ligger ikke særlig langt fra Tunø havn, og især om sommeren er der en del trafik i området, og korrekt signalføring anbefales ved dykkeraktivitet.

Største dybde omkring vraget er cirka 20 m. Vraget er knap 40 m langt og ret sammenfaldet, men for og agterstævne rager 4 til 5 meter op fra bunden. Vraget er begroet, og der hænger en del fiskenet rundt omkring på vraget. Ret ofte er der gode muligheder for at få en torsk med hjem.

Der kan være en del strøm i området, men generelt er det et nemt vrag at dykke på, og på en dybde så alle kan være med. Er man på heldagstur kan man sejle ind til Tunø og spise sin frokost, og her er der også toilet faciliteter etc.

Et dyk på Ellen Dyer kan fint kombineres med et dyk ved Lancasteren syd for Tunø, eller man kan stoppe op på hjemvejen og tage et dyk på stenrevet ud for Sletterhage fyr.


...

Bjarne

Advanced Open Water Instruktør

"Er der spørgsmål så kontakt mig på bjarne@aquatic.dk eller 40506041"
PROGRAM
 • 09:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Afgang mod Grenaa, skal du leje udstyr eller have fyldt flasker så kom en halv timer før afgang
 • Ankomst ca 45 efter
  Mødested: Norsminde havn
  Søsætning af båden og omklædning til afsejling
 • 16:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Ca. forventet ankomsttid tilbage i Aarhus
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE