Har du et dykkercertifikat, men har ikke fået dykket i lang tid, kan vi varmt anbefale, at du tager et Scuba Skills Update kursus.

Se tabellen nedenfor og find ud af, hvad der lige netop passer dig.
 

 

 20 dyk eller færre og mere end
 1 år siden sidste dyk.

 +20 loggede dyk og mere end
 2 år siden sidste dyk.

 Ingen erfaring med dyk i   Danmark.

 Pool træning og 2 dyk i åbent   vand med instruktør.

 2 træningsdyk med instruktør.

 Erfaring med dyk i Danmark.

 Pool træning og 1 dyk i åbent   vand med instruktør.

 1 træningsdyk med instruktør pool eller åbent hav

 

Opfriskningsdyk med instruktør forgår på en at vores fyraftensdyk efter aftale. Har du ikke eget udstyr, så husk at tilvælge leje af udstyr. Genopfriskningsdykket logføres og underskrives af instruktøren.

Tilmelding til genopfriskningsdyk kan bestilles som tilvalg på alle fyraftensdyk, som du kan finde her i kalenderen.

Scuba Skills Update
Er det mere end 1 år siden du har dykket, skal du tage et Scuba Skills Update - efter gennemført kursus får du et Scuba Skills Update certifikat.
Du kan starte på din online teori hjemmefra umiddelbart efter du er tilmeldt. Efter gennemført teori skal du sammen med en GoDive instruktør træne øvelserne og teknikker og ikke mindst opdriftkontrol i vores in-house pool.

VIDEN
Din instruktør vil genopfriske den viden, du lærte på dit Open Water Diver dykkerkursus såvel som eventuelt nyt materiale. I vil gennemgå dykkeplanlægning, tabeller og dykketure, så du er parat til fremtidige dykkeaktiviteter.

FÆRDIGHEDER
På Scuba Skills Update vil du får mulighed for at øve og gennemgå de øvelser, som du lærte på dit Open Water Diver kursus og lære eventuelle nye teknikker. Du vil få muligheden for at genopfriske din hukommelse og din motoriske koordination, såvel som at øve dine selvhjælpsfærdigheder. Alt sammen under vejledning af en instruktør .

UDSTYR
Scuba Skills Update er en god chance for at få banket rusten af dit nuværende udstyr eller en oplagt mulighed for at lære om og få justeret nyt udstyr under kyndig vejledning af en instruktør.

Har du ikke eget udstyr, kan du altid leje dykkerudstyr hos GoDive til brug på kurset til fordelagtige priser, se mere under tilvalg.


 

Vi udsteder ikke kun dykkercertifikater, vi uddanner rigtige dykkere!

HELBREDSERKLÆRING

Forbehold(se også betingelser) 
Vi forbeholder vi os ret til at ændre programmet, flytte kursister til anden dato eller i yderste konsekvens aflyse kurset.
 

Vi glæder os til at se dig på vores næste kursus


Uanset hvilken kursusform du vælger vil Godive være en god makker. Vores mål er ikke bare at lære dig at dykke, men at forvandle dig til en komplet dykker! Det gør vi ved at tilbyde dig videregående uddannelse: Det sjove stopper nemlig slet ikke ved dit første certifikat. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykke i tørdragt eller hvad med at dykke under isen? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkereventyr. 


REALDIVING

 

 

...

Anne-Birgitte

Assistant Instructor Trainer

Ved tilmelding vises Anne-Birgitte's kontaktinformationer her

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE