Til dig, der har mulighed for at tage dit dykkerkursus på KUN 3 hverdage, er der penge at spare!

Tag et rigtigt dykkercertifikat 
Bliv Open Water Diver, start på dit dykkerkursus i dag!
GoDive dykkercenter i Aarhus er klar til at lære dig at dykke rigtigt. Vi er det eneste dykkercenter i Aarhus med egen svømmehal.

Er du glad for vand, og har du lyst til at opleve den fascinerende verden under overfladen? - Så er dette kursus din indgang til et livslangt dykkereventyr.

Grundkursus i dykning, der giver et rigtigt dykkercertifikat
Oplev, glæden og eventyret som dykker allerede, når du starter på den interessante dykkerteori derhjemme, og fortsætter på dit Open Water dykkerkursus - Verdens mest populære dykkerkursus EVENTYR FRA FØRSTE FÆRD! Kurset har som målsætning at give dig al den fornødne teknik og viden til at blive en certificeret fritidsdykker! Det betyder, at du vil kunne dykke – både i Danmark og i udlandet – deltage på dykkerture og dykkerrejser samt deltage på videregående dykkerkurser.

På vores Open Water kursus bliver du certificeret ”Scuba Schools International (SSI) Open Water Diver”, et verdensomspændende, anerkendt uddannelses system, bestående af teori og grundig dykkertræning i vores egen havsimulator og i åbent hav.

SSI eller PADI? Vi har valgt at uddanne i organisationen SSI. Som Open Water kursist vil du ikke opleve nogen forskel på om du tager et PADI kursus eller et SSI kursus. Begge kurser giver samme muligheder for dykning, også i udlandet!

Hos GoDive vil vi ikke bare uddanne dig til at opnå et dykkercertifikat, vi vil gøre dig til en rigtig dykker med gode dykkerfærdigheder. 

 


Et Open Water kursus består altid af tre dele: Teori, træning i pool og træning i åbent vand.

Teori
Et online selvstudie du kan starte på derhjemme samme dag, at du beslutter dig for at bliver fritidsdykker. Umiddelbart efter at du har købt dit dykkerkursus, giver vi dig adgang til SSI's supermoderne og unikke online teorisystem. Det er vigtigt, at du får set de tilhørende videoer med skills, der skal laves i poolen for nemmere forståelse. Når du møde op hos os til den sjove del af kurset, starter vi med at gennemgå teorien med dig, så vi er sikre på, at alt er forstået, og du afslutter med en teoriprøve. Hos GoDive tilbyder vi som tilvalg hjælp med teorien til ordblinde. Du får mand til mand profesionel hjælp af en instruktør. Se tilvalg.

Pool træning
Straks teorien er afsluttet starter alt det sjove. Det handler om at lære om dykkerudstyr, det rigtige valg af dykkerudstyr og brugen at dykkerudstyret. Når der er styr på udstyret, skal der trænes dykning i poolen, og her bruger vi hos GoDive ekstra god tid, så alle øvelserne, der giver dig de optimale dykkerfærdigheder, kommer helt inde under huden.

Træning i åben vand

Når pooltræningen er på plads, så skal alt det indlærte afprøves ude i åbent hav. Her kombineres træning af øvelserne fra poolen med dykning, og du vil opleve den fantastiske nye verden, der åbner sig.

 

 

 

Færdigheder efter dette kursus 

Efter gennemført kursus bliver du certificeret som international gyldig sportsdykker. Det giver dig ret til at dykke sammen med en anden dykker - ned til maks 18 meters dybde. Du må nu leje udstyr, deltage i dykkerture og dykkerrejser samt deltage på de videregående kurser og specialkurser, du måtte have lyst til. For 12-15 år  junior dykkercertifikat og mindst 16 år for almindeligt dykkercertifikat.

Dette er kun begyndelsen
Dit internationale dykkercertifikat, giver dig mulighed for at købe dykkerudstyr, dykke fra charterbåde og på dykkercentre samt at dykke selvstændigt uden en instruktør med en makker, eller du kan melde dig ind i en dykkerklub f.eks. GoDive's dykkerklub. Det kvalificerer dig også til at deltage i SPECIALITY KURSUS, som indeholder nogle af de mest populære dykkeraktiviteter se muligheder her.

Dykkerudstyr til brug på kurset
Lån af alt nødvendigt dykkerudstyr til brug på hele kursusforløbet er inckluderet i kursusprisen. For at kunne deltage i kurset, er det nødvendigt, at du medbringer egen maske og snorkel, hvis du har det, ellers hjælper vi gerne med vejledning, så du får det helt rigtige udstyr. HUSK at medbringe eget badetøj og håndklæde. 

Hvordan kommer jeg i gang?
Du tilmelder dig her på siden, kommer forbi dykkercenteret, skriver til GoDive eller ringer til os på telefon +4554131360, så finder vi det kursus, der passer dig. Efter bekræftet tilmelding vil du få adgang til online teori, som du skal studere godt, og så er det bare at møde op til kursusstart hos GoDive, hvor vi skal lære en masse, men vigtigst af alt have det sjovt!

Helbred og færdigheder som er nødvendige for at deltage på kurset
Af sikkerhedsmæssige årsager skal du som kursusdeltager have et almindeligt godt helbred, der skal udfyldes en helbredserklæring. Giver denne anledning til helbredsmæssige bemærkninger, vil det kræve en læges skriftlige accept.

 

HELBREDSERKLÆRING

 • Ved tilmelding til kurset betales det fulde kursusgebyr inklusiv tilvalg. (Refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse) se betingelser for afbud og ændringer.
 • Du skal være fyldt 12 år.
 • Have et almindeligt godt helbred.
 • Være i almindelig god form.
 • Udfylde og underskrive en Helbredserklæring (ved den mindste tvivl, kræver vi en læges skriftlige accept for din egen sikkerhed skyld).
 • Acceptere og overholde GoDive's regler for sikker dykning.
 • Kunne svømme 200 meter.
 • Kunne træde vande i 10 min.
 • Varighed se programmet for det aktuelle kursus.
 • Transport er ikke inkluderet som standard. (kan tilvælges).
 • Fuld betaling inden kursusstart.
 • Vi tager forbehold for program ændringer.
 • Tilmelding er nødvendig og er bindende.
 • Alt online teori skal være gennemgået, quiz være løst og video'erne gennemset før fremmøde til første kursusdag.

 

Forbehold (se også betingelser) 
Ved mindre end 4 tilmeldte kursister på et hold, forbeholder vi os ret til at ændre programmet, flytte kursister til næste hold med tilstrækkelig tilmeldinger eller i yderste konsekvens aflyse kurset (Kursister med Deluxe tilvalg forsøges altid gennemført)
Pga. vejrmæssige forhold kan det forekomme, at de programsatte dage for åbenvandsdykning må ændres.

Vi glæder os til at se dig på vores næste kursus                                                                                         

Fakta:

 • Mindste alder: 10 (12 år hos GoDive)
 • Forudsætninger: Ingen
 • Teori Sessions: Online Program
 • Pool / Confined Water Sessions: 6
 • Åbenvandsdyk: 4
 • Maksimal træningsdybde: 18 meter
 • Foreslået varighed: 20 - 32 timer

Se venligst SSI TRAINING STANDARDS for mere detaljerede oplysninger.


Uanset hvilken kursusform, du vælger vil GoDive være en god makker. Vores mål er ikke bare at lære dig at dykke, men at uddanne dig til en komplet dykker! Det gør vi ved at tilbyde dig videregående uddannelse. Det sjove stopper nemlig slet ikke ved dit første certifikat. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykke i tørdragt eller hvad med at dykke under isen? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. 

REALDIVING

 

 

...

Anne-Birgitte

Assistant Instructor Trainer

Ved tilmelding vises Anne-Birgitte's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • Mindst 4 dage før kursus start
  Mødested: Start på online selv studie i dykkerteori hjemmefra
  Start på online selv studie i dykkerteori hjemme, ca. 8 - 20 timer - For at kunne nå at lære alt dykkerteorien, som er en nødvendighed for at bestå teoriprøven og kunne fortsætte kurset, er det vigtigt at starte på teorien i god tid før og absolut senest mandagen før første kursusdag. !Bemærk at alt online teori inklusiv kontrolspørgsmål skal være fuldført og afsluttet hjemmefra inden fremmøde til første kursusdag! Støder du på problemer, så kontakt os.
  HUSK BADETØJ, HÅNDKLÆDE OG EGEN MASKE OG SNORKEL OG MAD OG DRIKKE
 • Tirsdag d 23. juli kl. 10:00 - 18:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  1. kursus dag
  - Teoriprøve
  - Gennemgang af dykkerudstyr
  - Frokostpause
  - Dykkertræning i in-house havsimulator
  - Afslutning og info om videre forløb
 • Onsdag d 24. juli kl. 10:00 - 15:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  - Åbenvands dyk 1 og 2 i lokalområdet alt efter vind og vejr
  - Afslutning i centeret og info om næste dags dykning
 • Torsdag d 25. juli kl. 10:00 - 16:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  - Åbenvands dyk 3 og 4 i lokalområdet alt efter vind og vejr
  - Afslutning i centeret samt certificering
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE