Dykkertur i det Østjyske fra kysten, strand eller mole er typisk dykning som alle kan deltage i om du er grøn eller erfaren, ung eller moden. Selvølgelig betinget af, at du regelmæssigt har dykket og ikke har nogen forbehold med hensyn til helbredserklæringen.

GoDive’s kyst-, strand- og moledyk foregår i området omkring Aarhus. Det kan være i Aarhus bugt, i en lokal sø eller fra havnen m.m. klik på divesites her over for at se, hvor denne dykkertur gå til.

Har du spørgsmål til turen, udstyr eller anden så kontakt os endelig på mail@godive.dk eller telefon 54131360.

Har du ikke dig eget dykkerudstyr har vi en masse nyt og lækkert udstyr, som du kan leje.

For at deltage på vores hyggelige dykkerture skal du være certificeret dykker og medlem af GoDive’s dykkerklub se medlemsfordele og typer her

Er du ikke certificeret dykker, kan vi hos GoDive hjælpe dig med at blive en god dykker, så du også kan komme med ud og opleve den eventyrlige verden under overfladen i hele verden. Se mere om dykkerkurser her 

Aarhus Færgehavn, Østmolen


Nok det bedste dykkersted i Aarhus området med adgang fra land.

Under overfladen er det meget varieret og pænt med liv, der er områder fin sandbund, store molesten ud over bunden, og så er der et helt kunstværk af pileflet over er stort område.

Fra betonplatformen kan man vælge at svømme nord på op mod indsejlingen til færgehavnen det er på den tur, der er en masse pileflet, men vend om når stenmolen slutter, og man kommer til jern spunsen, så komme man ikke for tæt på skibsfarten. Vælger man at svømme syd på langs molen dejer den efter et kort stykke mod syd vest, på denne rute kan man bare give den gas uden at komme i konflikt med skibsfart, men vær opmærksom på lystfiskere på land.

Stedet ligger helt ude for enden af den nye mole i forbindelse med Molslinjens færgehavn. For enden af vejen er der anlagt en fiske platform. Her er der en stige/trappe ned til en dykkerplatform og herefter en stige direkte til vandet.

Det er let at komme i og op af vandet. Max dybde langs molen er cirka 12 meter. Stedet er helt åbent ud mod Kattegat, og der kræves enten stille vejr eller vestlig vind for, at der kan dykkes sikkert. Vær opmærksom på skibstrafik, især Molslinjes færger. Der er ingen toiletfaciliter eller afskylningsmuligheder. Der er en lille gratis parkerings plads tæt på, men ellers et betalingsanlæg i gåafstand. Vandmiljøet minder en del om Studstrup, men bunden er "renerer" hvilket giver bedre sigt. Forsøg ikke at komme i eller ud af vandet når dønningerne fra færgerne rammer molen.

 


...

Jørgen

Freelance Instruktør

Ved tilmelding vises Jørgen's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • Mødetid 10:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før!
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang fra GoDive senest 15 min. efter mødetid.
  Mødested: Se Divesite
  Afgang til det planlagte dykkersted OBS! kan være ændret pga. vejrforhold m.m.
 • Ankomst til dykkerstedet
  Mødested: Se Divesite
  Vi er fremme ved dykkerstedet. Din instruktør giver en grundig briefing af dykkerstedet, hvorefter vi begynder at samle udstyr og går i vandet
 • Forventet hjemkomst [slut]
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Tidspunkt for hjemkomst er kun en ca. tid og der skal forventes noget variation alt efter hvor mange vi er m.m. som kan have indflydelse.
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE