Dykkertur i det Østjyske fra kysten, strand eller mole typisk dykning som alle kan deltage på om grøn eller erfaren, ung eller moden.

GoDive’s kyst strand og mole dyk i område omkring Aarhus det kan være i Aarhus bugt, i en lokal sø eller fra havnen m.m. klik på divesites her over for at se hvor denne dykkertur gå til.

Har du spørgsmål til turen, udstyr eller anden så kontakt os endelig på mail@godive.dk eller telefon 54131360

Har du ikke dig eget dykkerudstyr har vi en masse nyt og lækkert udstyr som du kan leje.

For at deltage på vores hyggelige dykkerture skal du være certificeret dykker og medlem af GoDive’s dykkerklub se medlemsfordele og typer her

Er du ikke certificeret dykker kan vi hos GoDive hjælpe dig med at blive en god dykker så du også kan komme med ud og opleve den eventyrlige verden under overfladen i hele verden. Se mere om dykkerkurser her 

Marselisborg Marina


Marselisborg Lystbådehavn blev etableret i 1980'erne, da bådejere i samarbejde med Aarhus Kommune lavede en lokalplan for byggeriet af havnen. 

Navnet for lystbådehavnen samt hele området - Marselis - stammer oprindeligt fra en velhavende slægt at baroner ved navn Marselis som boede på herregården Marselisborg hvor det nuværende Marselisborg Gymnasium ligger. Familien ejede desuden områderne hvor Marselisborg slot og Mindeparken ligger samt Friheden.

Dykning ved lystbådehavnen foregår ved Badeklubben Marselisborg Havns anlæg på ydersiden af havnen. Det er muligt at parkere og klæde om lige ved dykkerstedet, hvis man betaler for at køre igennem bommen ellers er det muligt at parkeree udenfor bommen og gå det sidste stykke vej. Der er vogne ved bådpladserne man kan låne, så man slipper at slæbe udstyret hele vejen, hvis man holder uden for bommen.
Inden man går i vandet skal man være opmærksom på bølger fra Molslinjen, der kan være meget voldsomme. Det gælder ligeledes når man skal op ad vandet igen. Hvis man bliver fanget af bølgerne er det bedst at svømme væk fra stranden og stenene og vente på at bølgerne ligger sig igen.
Under dykket er det bedst at svømmer langs stenene i en nordøstlig kurs. Hvis man ønsker mere dybde kan man svømme væk fra stenene i en sydøstlig kurs her er det muligt at nå 8 meters dybde.
Man kan være heldig at der er åbnet for vandslangen lige ved bådpladsen ved siden af dykkerstedet, så der er mulig for at skylle udstyr på stedet.
Hvis man er heldig og hurtig kan man smutte ind på badeklubbens omklædning- og toiletfaciliteter, når nogen går ind eller ud.

Billederne er fra vores dykkertur til Marselisborg Marina den 10. juni 2021

 

 


...

Emil

Instruktør

PROGRAM
 • Mødetid 10:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før!
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang fra GoDive senest 15 min. efter mødetid.
  Mødested: Se Divesite
  Afgang til det planlagte dykkersted OBS! kan være ændret pga. vejrforhold m.m.
 • Ankomst til dykkerstedet
  Mødested: Se Divesite
  Vi er fremme ved dykkerstedet. Din instruktør giver en grundig briefing af dykkerstedet, hvorefter vi begynder at samle udstyr og går i vandet
 • Forventet hjemkomst [slut]
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Tidspunkt for hjemkomst er kun en ca. tid og der skal forventes noget variation alt efter hvor mange vi er m.m. som kan have indflydelse.
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE