Fyraftensdyk er for alle dykkere uanset om du er OWD, CMAS*, PADI, SSI, dykkerinstruktør eller hvad du nu er, for det går bare ud på at komme ud og få et let og sjovt dyk Stranddyk i Danmarkuden de store forberedelser og krævende erfaring. Selvølgelig betinget af, at du regelmæssigt har dykket og ikke har nogen forbehold med hensyn til helbredserklæringen.

 

Vi lader altid vejret bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive. Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive, så kan man altid kontakte vores dykker guide og køre direkte til dykkerstedet.

Fyraftensdyk er oftest natur dyk fra kyster, moler og lignende, hvor dykkere på alle niveauer kan deltage, lige som det er muligt at bestille genopfrisknings dyk med en af vores dykkerinstruktører.

Har du taget dit dykkercertifikat på en ferie til udlandet og er du aldrig kommet i gange med at dykke i Danmark, så er dette en oplagt måde at starte dykning her hjemme på. Dykning i Danmark er lang bedre end du tror og fyldt med oplevelser som du ikke møder på feriestederne syd på og sigtbarheden kan faktisk være fantastisk god og er kun meget sjælden så dårlig som man kunne tro.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Aarhus Færgehavn, Østmolen


Nok det bedste dykkersted i Aarhus området med adgang fra land.

Under overfladen er det meget varieret og pænt med liv, der er områder fin sandbund, store molesten ud over bunden, og så er der et helt kunstværk af pileflet over er stort område.

Fra betonplatformen kan man vælge at svømme nord på op mod indsejlingen til færgehavnen det er på den tur, der er en masse pileflet, men vend om når stenmolen slutter, og man kommer til jern spunsen, så komme man ikke for tæt på skibsfarten. Vælger man at svømme syd på langs molen dejer den efter et kort stykke mod syd vest, på denne rute kan man bare give den gas uden at komme i konflikt med skibsfart, men vær opmærksom på lystfiskere på land.

Stedet ligger helt ude for enden af den nye mole i forbindelse med Molslinjens færgehavn. For enden af vejen er der anlagt en fiske platform. Her er der en stige/trappe ned til en dykkerplatform og herefter en stige direkte til vandet.

Det er let at komme i og op af vandet. Max dybde langs molen er cirka 12 meter. Stedet er helt åbent ud mod Kattegat, og der kræves enten stille vejr eller vestlig vind for, at der kan dykkes sikkert. Vær opmærksom på skibstrafik, især Molslinjes færger. Der er ingen toiletfaciliter eller afskylningsmuligheder. Der er en lille gratis parkerings plads tæt på, men ellers et betalingsanlæg i gåafstand. Vandmiljøet minder en del om Studstrup, men bunden er "renerer" hvilket giver bedre sigt. Forsøg ikke at komme i eller ud af vandet når dønningerne fra færgerne rammer molen.

 


...

Kim

Freelance Instruktør

Ved tilmelding vises Kim's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • Mødetid 17:30
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  Vi mødes som vanligt i centret og tager ud derfra! Vi ses :-)
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før.
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang mod dykkerstedet 15 min. efter mødetiden.
  Mødested: Der dykkes i nær-området.
  Endeligt dykkersted vil blive bestemt på dagen under hensyntagen til vejret.
 • Forventet hjemkomst [slut]
  Mødested: Sommervej 19
  Tiderne er ca. tider da det er afhængig af hvor der dykkes og hvor længe der dykkes
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE