Kom til vores REJSE AFTEN hvor vi fortæller om de kommende meget spændende rejser i år. 

Der vil være ture som: Kroatien, Norge, Maldiverne og Tyskland så mød op til en inspirations aften og husk kalenderen så du kan sætte kryds ved din næste dykker rejse. Vi har både weekend ture samt uge rejser på programmet.

Vi er som altid vært med en god kop kaffe eller te og lidt kage, i skal bare medbringe det gode humør så skal det nok blive en god og hyggelig aften 

 

Kroatien: Tilbyder den bedste dykning i Middelhavet og med direkte fly på kun lidt over 2 timer er dette den perfekte dykker/ferie destination. 4/5 nætter august/september

Vi flyver til Split og bor ganske tæt på ved den meget charmerende og interessante 2000 år gamle Unesco World Heritage by TROGIR.

Vi bor under 200 m fra selve dykkercenteret og altaner ud mod vandet byder denne rejse på oplevelser for alle - dykkere som ikke dykkere. Er man ikke dykker kan man nyde at gå rundt i gaderne i denne gamle by eller tage med ud på båden og snorkle i den azurblå vand 

 

Dykning er det bedste i Middelhavet og byder på alt fra rev, huler,vrag til tuneller og med over 30 dykkersteder beliggende mellem 15 - 80 minutter fra dykkercentret med båd. Kyst strækningen er også den smukkeste i det centrale Dalmatien, især området omkring øen Solta og 

sydlige side af øen Ciovo. Solta er tidligere Militær område som betød det var forbudt at dykke i området. Dette betyder på området har været uberørt i lang tid. Der er specifikt mange væg dyk med store overhængende svampe, koraller, gorgonia (både gul og meget usædvanlig rød gorgonian). Du kan også nyde huler, vrag og en rig undervands flora og fauna i det meget klare vand i Adriaterhavet.

Når det kommer til fiskelivet, kan du se alt, hvad Middelhavet har at tilbyde: søheste, havkat, havabbor,hummer, blæksprutter og andre sorter af bløddyr, congeral, stenfisk og mange sorter af diverse marineLivet ..

Vi bor i hyggelige lejligheder med plads til 2 - 4 personer 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maldiverne: Drømmeturen liveaboard i Oktober 2018  - fantastisk årstid for dykning på Maldiverne
Magical Maldives super pris få pladser 
 

Rasdhoo Madivaru - Rasdhoo
Rasdhoo Madivaru Corner er placeret i hjørnet af kanalen ind i atollen. Madivaru er berømt for en af de mest spektakulære og forvirrende revformationer, der findes i Ari Atoll. Hammerhajer dukker op i store mængder lige før solopgang svømmer i store grupper. Delfiner, hundetand tun, sammen med stimer af sort snapper ses på revkanten i de tidlige timer. Dykkere får mulighed for at se hvide spidsrevhajer, pelagier, trevallys, lille tunas, jacks,ribbon ål, fish leaver tunas, Napoleon wrasse og barracudas. 

Oplev et spændende dykker eventyr blandt fine koralformationer med fantastisk sigtbarhed

Fish Head - North Ari
Fish Head, også kendt som Shark Point eller Mushimasmingili Thila, passer til den klassiske definition af en thila - et stort isoleret fladt toprev stiger skarpt fra det indre atolbund på 40m til 50m til omkring 10m fra overfladen. Det er en af ??de bedste steder for at se hajer. Har en række huler og overhæng i mellem hvor du kan se tusindvis af blueline snapper mod et baggrund af sorte koralbuske og store gorgonier.

Guraidhoo Kandu - Sydlige Mand

Da den østlige side af kanalen er åbent hav, kan der regelmæssigt ses store rovfisk her. Denne side er berømt for hajer, stimer af eagle rays og lejlighedsvis sail fish og hammerheads. Den bedste betingelse for at lave dykket er, når strømmen flyder ind i atollen. Dykket begynder på det ydre rev og følger strømmen ind i atollen. De fleste af de pelagiske arter kan observeres på den østlige side, hvor revet falder ned i det dybe hav. Ved afslutningen af dykket i kanalen langs revet kan man finde overhæng med masser af blød koralvækst og små fisk.
 
 
Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE