Aqua leg, hygge, god julemad samt vådt + den legendariske dykalamande, for medlemmer & staff.

Uret er sat 1 time tilbage, der er kommet ”vinterdæk” på tørdragten = den dejlige juletid nærmer sig. Traditionen tro, betyder det også vores GoDive Julefrokost.

Vi synes vi har de sjoveste, hyggeligste, dejligste medlemmer og staff, så chefen har fået den elefantastiske  idé at vi holder julefrokosten sammen - så MEDLEMMER & STAFF, sæt stort DYKKER KRYDS i kalenderen LØRDAG d 5 december 2019.

Dykkerchefen holder endnu lidt af programmet hemmeligt, meeeennnn SoMe txt nissen har smugkigget kigget lidt i hans noter.

Kl. 16:00, vi mødes, til GoDive AOL´18 - naturligvis med spændende gave præmier ((husk håndklæde og badetøj!).

AOL hygge frem til ca. kl 17:36

Du kan skifte bagefter, eller hvis du bor i nærheden, nå hjem og skifte badetøjet ud med nissehue.

Kl. 18:52 mødes vi igen til JULEMAD med tilhørende dykkervæsker, masser af hygge, grin, dykker historier samt naturligvis SSI (Særlige Sjove Indslag).

(SoMeNissen kan se på chefen noter, at han overvejer helstegt (jule)pattegris, hvis vi er nok – men det er nok hemmeligt, og ændres måske, så fortæl ikke du ved det. Chefen er jo en gourmetnisse, så alt kan ske)

Mon ikke vi kan forvente at vi også skal smage den legendariske GoDive Dykalamande (med tilhørende mandelgave).

Vores chefinstruktør og andre af vores instruktører, har boet og undervist under varme himmelstrøg – hvor der er tradition for at man ”døber” staff når de har bestået, og trådt, de første PRO-skridt….såeeeeeeeee

Ellers kan jeg se, at chefen, på sin post-it har skrevet: Hygge, bobler, grin, hygge, dykkerhistorier fra de ”varme lande”, cocktails, hygge, gode playlister, kreative indslag, hygge, god mad og drikke og naturligvis HYGGE.

Påklædning bestemmer du selv, bare du føler dig godt tilpas, så alt fra; afslappet tøj, til våddragt, smoking, kjole, pyjamas…..dog er det et adgangs krav til spisningen, at du har NISSEHUE på!

Har du kreative, sjove, anderledes indslag, gode playlister etc. (yeees..det ved vi DU har)– så send fluks en mail til michael@aquatic.dk så vi får dem ind i eftermiddagens/aftenens program.

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: info@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE