Diversnight med GoDive, kom og deltag det koster ikke noget anden lidt godt dykkerhumør 

I 2023 afholdes DiverNight ved Lillebælt, se mere om eventet på Facebook og på hjemmersiden Diver Night

Der er boder hvor der kan købes mad m.m. så maven kan blive godt tilpas inden der skal dykkes eller efter.

HVAD ER DIVERSNIGHT?

Diversnight er et internationalt natdyk, og handler om dykning og det sociale aspekt af dykning. Grupper af dykkere registrerer deres websted på diversnight.com og arrangerer et natdyk, der indeholder kage. Kage er en af de vigtigste ingredienser i Diversnight, da dette var, hvad Diversnight en gang var baseret på. For mere information om det, se venligst historie nederest på siden.


Natdykning er noget helt specielt og skal opleves, det er den mest fredfyldte og afslappende form for dykning man kan nyde fra de fleste danske kyster. Det er som dag og nat forskellen på at dykke samme sted om dagen og om natten.

På denne aftentur står opdagelse, oplevelse og hyggen i højsædet så gå ikke glip af denne fornøjelse og slet ikke nat suppen efter dykningen.

Har du ikke natdyk speciale kan du til special fordelagtig pris tilføje det til dine færdigheder denne aften som tilvalg på denne aftentur

Certificerings niveau for deltagelsen OWD + Nat speciale eller natdyk erfaring - har du ikke nat speciale kan du tilvælge kurset på denne tur. Husk at hvis speciality tilvælges skal teorien være læst inden mødetiden lørdag aften! 

 

 Hvornår?

Diversnight finder sted den første lørdag i november hvert år. Nu plejede det at være den første torsdag i december, men i 2010 oplevede de nordiske lande en rigtig hård vinter, og der kunne ikke findes noget åbent vand at dykke ind, så arrangørerne af diversnight.com besluttede at flytte det en måned tidligere. I 2015 besluttede vi at flytte den til weekenden.

Den faktiske dykke finder sted på det tidspunkt, der matcher året, hvert år. For 2012 fandt dykket sted klokken 20:12 (8:12 PM) lokal tid. For 2013 fandt den sted klokken 20:13 (8:13) lokal tid, 2017 kl 20:17 osv. i 2023 starter dykket kl. 20:23

For mere info om DiversNight se her

 

 

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE