Vi gentager vores affaldsindsamlingsarrangement i år  - sæt derfor allerede kryds i kalenderen nu!
I samarbejde med foreningen Os Om Havet arrangerer vi et fedt affaldsindsamlingsarrangement ved Havnepladsen og Navitas i Aarhus.

Et arrangement for alle, lige meget hvilken klub du normal dykker med, så er du meget velkommen!

DET PRAKTISKE:

Vi mødes ved Aarhus Havneplads, overfor Navitas. Der er gratis parkering i p-kælderen under Navitas. (indkørsel gennem Bestseller).

Her vil vi samle affald både under og over havoverfladen. Sidste år samlede vi 980 kg affald, men der er meget mere så derfor kommer vi selvfølgelig tilbage.

 

SKAL DU DYKKE?

Vær opmærksom på, at du skal være certificeret dykker, have dykket indenfor de seneste 12 måneder og have erfaring med dyk i koldt vand for at dykke til clean up-eventet.
Er du fridykker, er du selvfølgelig også meget velkommen! Tilmelding som fridykker kræver erfaring eller certificering. Af sikkerhedsmæssige årsager vurderes hver enkelte tilmelding individuelt.

Vil du dykke, skal du tilmelde dig her: https://forms.gle/qZZmtiFckRjxBARx9

Skal du leje udstyr foregår det herinde, hvor du skal tilmelde dig og vælge hvilket udstyr du vil leje. 
I dagens anledning har vi lavet et super godt tilbud, der betyder at lige meget om du er medlem af klubben eller ikke, vil vi tilbyde alle vores frivillige dykkere udstyrsleje til halv pris! Det betyder, at det er muligt at leje et helt sæt for 230 kr. og en tank for 50 kr.

Arrangementet kræver ingen tilmelding, hvis du ikke skal dykke. Mød bare op og hjælp med en god gerning.

 
FOR LANDKRABBER:
Det vil også være muligt at give en hånd med fra land. Os Om Havet stiller affadsgrabbers, handsker, indsamlingsnet og metalmagneter til rådighed til dem, der ønsker at fiske og samle affald fra kanten. Alle er velkomne – både børn og voksne.
Er du ikke dykker, kan du hoppe en tur i Os Om Havets kajak og give en hånd med fra overfladen!
Ligesom sidste år, kan vi glædeligt meddele at Voi Scooters støtter op om eventet igen! Voi Scooters kommer med el løbehjul, som Jer frivillige også kan bruge på land til at samle affald på! Desuden kommer Navitas med deres seje undervandrobotter, som kan samle affald op fra bunden. De medbringer desuden skærme så de kan styre robotterne fra land og så landkrabberne kan følge med i arbejdet under overfladen.
 
DAGENS PROGRAM:   SE FANEN PROGRAM
 
Vi glæder os sådan til at se jer alle til en hyggelig dag for hele familien. Sammen kan vi give det danske havmiljø en hjælpende hånd!
Her fra GoDive dykkerklub og foreningen Os Om Havet glæder os meget til at se jer alle igen! 

Mere info om arrangementet se arrangementsiden på Facebook: https://fb.me/e/1nyNkDpC7

*Vi holder selvfølgelig tæt øje med coronaudviklingen. Vi overholder alle restriktioner og er super glade for at det i år bliver muligt at holde et samlet arrangement for både Jer seje dykker og landkrabber.

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE