Kom med på vores tekniske Red Sea eventyr i dag ...

Rejseplan: TEKNISK TRIP: Daedalus, Rocky & Zabargad (Dybde og nitrox er min. krav for denne tur)
Datoer: 28. oktober - 4. november 2017
Ombord: M / Y Diana

 Skibet ...

M / Y Diana blev bygget i 2015 og har plads til i alt 24 dykkere fordelt på 7 twin og 5 dobbelt kahytter, som alle er med aircondition og eget bad. Fartøjet har også en stor restaurant, lounge med TV / DVD / MP3 faciliteter og et udendørs skyggefuldt område og solterrasse for din komfort om bord. Dykkedækket er bredt og rummeligt, hvilket giver masser af plads, når du kitter op og besætningen er altid til stede for at hjælpe.
Se Bådens data her

Rejseplanen

Dette er en teknisk tur specielt designet til at gå ud over de rekreative grænser. Målet er at dykke dele af rev og vrag, der sjældent besøges af dykkere. Forudsætningen for at deltage min. PADI/SSI Dybde og nitrox med erfaring eller tilsvarende certificering fra en anden organisation.

 

Rejseplaner højdepunkter

Zabargad

Øen Zabargad er et fantastisk dykkested. Det er præget af et enormt bjerg, der strækker sig ud af vandet, omgivet af en lagune og cirkelrev. Der er et par vrag og et stort udvalg af koraller og rev fisk.

Rocky Island

Rocky Island er vært for et fantastisk rev, der kredser hele øens omkreds og falder stejlt til forbløffende dybder. Hold øjnene på det blå for det store pelagiske liv.

Daedalus Reef

Dette store rev stiger fra havbunden midt i Rødehavet. Dette massive rev er let at kende på det zebra-stripede fyr, og det byder på nogle af de mest fantastiske dyk i Rødehavet. Væggen er dækket af overgroede hårde koralformationer og en række rev fisk. Napoleons og skildpadder svømmer ofte forbi, men sørg for at holde øjnene åbne på det blå! Daedalus er et af de steder, hvor der kan ske noget ... oceanic white tip reef hajer, grå revhajer, en ensom hammerhead haj eller hele stimer af dem. Spændingen og størrelsen på revet betyder, at du kan tage flere dykker og ikke kede dig!

 SS Maidan

 Et usædvanligt vragdyk for den avancerede tekniske dykker. På en dybde mellem 80 og 120 meter viser dette imponerende 152 meter lange lastskib stor koralvækst og en næsten intakt struktur.

Alle dykkersteder er udsat for vejrforhold og kan ikke garanteres.

Prisen includere
7 nat liveaboard ferie til Rødehavet om bord på M / Y Diana sailing Rocky, Zabargad & St. Johns (Teknisk tur) turen inklusive fly retur CPH - HRG 30 + 7 kg bagage, transfer fra / til lufthavnen i Hurghada, 7 overnatninger med fuld pension ombord, te / kaffe / vand / sodavand, snacks, 6 dages dykning, 12L tanke og vægte. 

Excl. VISA gebyr

Dobbeltsæt, CCR og stage tanke kan tilkøbes på turen.

BOOK NU

Kontakt Aquatic Marine (GoDive) på +45 86243233 eller email mail@godive.dk for mere information og for at booke plads på denne speciale tech Red Sea safari!

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE