Kreidesee er en kunstig ferskvandssø som ligger nord for Hamborg og lidt vest for Elben. Oprindelig blev der brudt kridt for cementproduktion i en åben mine. Efter minedriften ophørte fyldtes den åbne mine med vand og i 1980’erne blev der etableret et feriecenter samt et dykkercenter.

Der er forskellige muligheder for overnatning, blandt andet feriehuse i skandinavisk stil.

Dykkercenteret kan levere luft, nitrox, trimix og argon hvis ønskværdigt.

Kreidesee er kendt for normal rigtig god sigt. Største dybde er 60 meter og søen dækker et areal på cirka 33 hectare.

Der er skrappe sikkerheds regler for dykning i søen, og alle der vil dykke skal med sin underskrift acceptere at følge reglerne.

Reglerne omfatter max. tilladelig dybde i overensstemmelse med certificering og erfaring.

F.eks. kræves der som minimum for overhovedet at hoppe i søen, at man har Advanced eller Deep Diver. Er du endnu ikke Advanced eller Deep Diver, så kan vi arrangere at afholde disse kurser på turen. Se vores kalender for tilmelding til kurset, eller kontakt os.

Derudover stilles der krav til udstyr. Komplet udstyr anvendeligt i koldt vand (det må formodes at dette inkludere brug af tørdragt). Desuden er der krav om to uafhængige luftsystemer.

Denne korte beskrivelse er ikke fyldestgørende, derfor anbefales det, såfremt du overvejer at deltage, at du følger dette link  https://www.kreideseetaucher.de/  hvor du kan finde rigtig mange nyttige informationer om dykning i Kreidesee.

Link: Dykker certifikat, logbog og gyldig helbredserklæring skal medbringes. 

For at tage med på vores tur til Hemmoor skal du:

Minimum være certificeret Advanced Open Water Diver (eller tilsvarende)
Medbringe lægeerklæring, som er max. 2 år gammel (dette er et krav fra Kreidesee Hemmoor)
Have dykkerudstyr lidt ud over det normale. Der er helt specielle krav om, at alle dykkere skal dykke med 2 stk. 1. trin. Har du en tank med en Y-ventil/H-ventil og to regulatorsæt monteret kan du bruge denne

Prisen for turen er inklusiv transport til og fra Godive/Kreidesee, 3 overnatninger i hytte, fri dykning i Kreidesee. (Luft afregner man selv med dykkerbase Kreidesee)

TILMELDING ER BINDENDE

 

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: mail@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE