Natdykning er noget helt specielt og skal opleves, det er den mest fredfyldte og afslappende form for dykning man kan nyde fra de fleste danske kyster. Det er som dag og nat forskellen på at dykke samme sted om dagen og om natten.

På denne aftentur står opdagelse, oplevelse og hyggen i højsædet så gå ikke glip af denne fornøjelse.

Har du ikke natdyk speciale kan du til special fordelagtig pris tilføje det til dine færdigheder denne aften som tilvalg på denne aftentur

Certificerings niveau for deltagelsen OWD + Nat speciale eller natdyk erfaring - har du ikke nat speciale kan du tilvælge kurset på denne tur. Kontakt os for at aftale kursus!

Husk at hvis speciality tilvælges skal teorien være læst inden mødetiden!

 

 

Aarhus Færgehavn Østhavnen


Nok det bedste dykkersted i Aarhus området med adgang fra land.

Under overfladen er det meget varieret og pænt med liv, der er områder fin sandbund, store molesten ud over bunden, og så er der et helt kunstværk af pileflet over er stort område.

Fra betonplatformen kan man vælge at svømme nord på op mod indsejlingen til færgehavnen det er på den tur, der er en masse pileflet, men vend om når stenmolen slutter, og man kommer til jern spunsen, så komme man ikke for tæt på skibsfarten. Vælger man at svømme syd på langs molen dejer den efter et kort stykke mod syd vest, på denne rute kan man bare give den gas uden at komme i konflikt med skibsfart, men vær opmærksom på lystfiskere på land.

Stedet ligger helt ude for enden af den nye mole i forbindelse med Molslinjens færgehavn. For enden af vejen er der anlagt en fiske platform. Her er der to lodrette stiger ned til vandet. Det er let at komme i og op af vandet. Max dybde langs molen er cirka 12 meter. Stedet er helt åbent ud mod Kattegat, og der kræves enten stille vejr eller vestlig vind for, at der kan dykkes sikkert. Vær opmærksom på skibstrafik, især Molslinjes færger. Der er ingen toiletfaciliter eller afskylningsmuligheder. Der er en lille gratis parkerings plads tæt på, men ellers et betalingsanlæg i gåafstand. Vandmiljøet minder en del om Studstrup, men bunden er "renerer" hvilket giver bedre sigt. Forsøg ikke at komme i eller ud af vandet når dønningerne fra færgerne rammer molen.


...

Johnny Ellekjær

Freelance Assistent Instructor

Ved tilmelding vises Johnny Ellekjær's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • Mødetid 17:30
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Pakning og klargøring til afgang mod dykkerstedet.
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før.
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang til dykkerstedet ca. 15 min efter mødetiden.
  Mødested: Se Divesite
  Når vi er fremme ved dykkerstedet vil dykkerlederen giver en grundig briefing af dykkerstedet, hvorefter vi begynder at samle udstyr og går i vandet.
 • Forventet hjemkomst ca. [slut]
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Tidspunkt for hjemkomst er kun en ca. tid og der skal forventes noget variation alt efter, hvor mange vi er m.m. som kan have indflydelse.
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE