Natdykning er noget helt specielt og skal opleves, det er den mest fredfyldte og afslappende form for dykning man kan nyde fra de fleste danske kyster. Det er som dag og nat forskellen på at dykke samme sted om dagen og om natten.

På denne aftentur står opdagelse, oplevelse og hyggen i højsædet så gå ikke glip af denne fornøjelse.

Har du ikke natdyk speciale kan du til special fordelagtig pris tilføje det til dine færdigheder denne aften som tilvalg på denne aftentur

Certificerings niveau for deltagelsen OWD + Nat speciale eller natdyk erfaring - har du ikke nat speciale kan du tilvælge kurset på denne tur. Kontakt os for at aftale kursus!

Husk at hvis speciality tilvælges skal teorien være læst inden mødetiden!

 

 

Marselisborg Marina


Marselisborg Lystbådehavn blev etableret i 1980'erne, da bådejere i samarbejde med Aarhus Kommune lavede en lokalplan for byggeriet af havnen. 

Navnet for lystbådehavnen samt hele området - Marselis - stammer oprindeligt fra en velhavende slægt at baroner ved navn Marselis som boede på herregården Marselisborg hvor det nuværende Marselisborg Gymnasium ligger. Familien ejede desuden områderne hvor Marselisborg slot og Mindeparken ligger samt Friheden.

Dykning ved lystbådehavnen foregår ved Badeklubben Marselisborg Havns anlæg på ydersiden af havnen. Det er muligt at parkere og klæde om lige ved dykkerstedet, hvis man betaler for at køre igennem bommen ellers er det muligt at parkeree udenfor bommen og gå det sidste stykke vej. Der er vogne ved bådpladserne man kan låne, så man slipper at slæbe udstyret hele vejen, hvis man holder uden for bommen.
Inden man går i vandet skal man være opmærksom på bølger fra Molslinjen, der kan være meget voldsomme. Det gælder ligeledes når man skal op ad vandet igen. Hvis man bliver fanget af bølgerne er det bedst at svømme væk fra stranden og stenene og vente på at bølgerne ligger sig igen.
Under dykket er det bedst at svømmer langs stenene i en nordøstlig kurs. Hvis man ønsker mere dybde kan man svømme væk fra stenene i en sydøstlig kurs her er det muligt at nå 8 meters dybde.
Man kan være heldig at der er åbnet for vandslangen lige ved bådpladsen ved siden af dykkerstedet, så der er mulig for at skylle udstyr på stedet.
Hvis man er heldig og hurtig kan man smutte ind på badeklubbens omklædning- og toiletfaciliteter, når nogen går ind eller ud.

Billederne er fra vores dykkertur til Marselisborg Marina den 10. juni 2021

 

 


...

Anne-Birgitte

Instruktør

Kontakt

...

Dannie

Instruktør

Kontakt

PROGRAM
 • Mødetid 17:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Pakning og klargøring til afgang mod dykkerstedet.
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før.
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang til dykkerstedet ca. 15 min efter mødetiden.
  Mødested: Se Divesite
  Når vi er fremme ved dykkerstedet vil dykkerlederen giver en grundig briefing af dykkerstedet, hvorefter vi begynder at samle udstyr og går i vandet.

  Dannie tager grillen med, så efter dykket til der være en ristet med det hele til at varme sig på.
  .
 • Forventet hjemkomst ca. [slut]
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Tidspunkt for hjemkomst er kun en ca. tid og der skal forventes noget variation alt efter, hvor mange vi er m.m. som kan have indflydelse.
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE