Båddyk for alle dykkere Dykkercertifikat farven er underordnet bare du kan lig at dykke, for det går bare ud på at komme ud og få et godt og sjovt dyk uden de helt store forberedelser og krævende erfaring.  Hvor denne tur er planlagt til kan du se ved at klikke på fanden ovenfor, her kan du også læse om dykkerstedet, med husk det i sidste ende altid er vejret som bestemme hvor vi tager hen for at dykke ved afgang fra GoDive.

Har du ikke eget udstyr kan du altid leje vi har rigeligt til alle og der er altid i topkvalitet og næste nyt.

Har du eget udstyr og det kniber med at nå forbi GoDive så kan men altid kontaktet vores dykker guid og aftale at køre direkte til dykkerstedet.

Båddyk er oftest vrag dyk men kan også være andet.

Kom og oplev glæden ved dykning sammen med andre ligesindet dykkere - GoDive skaber dit dykkernetværk for fremtiden.

Vælg fanen program for at se hvordan tyren er planlagt til at forløbe.

Der dykkes fra GoDive's rib AquaOn som er en maget veludstyret dykkerbåd med plads til 6-8 dykkere på en tur som denne, incl. bådføre og dykkerguide.

Hvodan dykkes der på denne bådtur?
Når vi dykker fra AquaOn så mødes vi og køre til en havn i nærheden af dykkerstedet (se program) hvor båden kan sættes i vandet. Alle dykkere samle udstyr og tager dragt på, og de samlede scubasæt (flaske/Bc/Regulator) stilles i båden som er et stativ det fastgøres i og lige så medbringes der ekstra flasker til dyk to hvis det behøves. Her efter sejles der til dykkerstedet hvor der ankres op hvis der er vrag eller anden fast dykkersted, er det strømdyk dykkes der i stedet med dykkerbøje så båden kan følge dykkerhollene og samle op.
Øvrige detaljer og praktiske informationer oplyses på stedet af Staff ved tur briefingen før afgang. Her ud over skal alle føge GoDive's regler for sikker dykning altid følges

På alle GoDive ture er der Oxygen genoplivningsudstyr med.

Nødvendigt personligt udsyr på bådture:

 • Komplet sær dykkerudstyr
 • + Ekstra flaske hvis det behøves
 • + SMB Deco/opstignings bøje
 • + Linehjul
 • + Kniv/Linecotter
 • + Dykkercomputer
 • Lygte (anbefales)


Forbehold for afvikling af turen se HANDELSBETINGELSER

Den Gamle Lillebæltsbro


Man kan dykke broen fra båd eller land. Broens piller er utrolig flotte, både arkitektonisk, men også faunamæssigt. Når man står under den gamle bro og et godstog kører hen over den, kan man ikke lade være med at kigge op og tænke ”gad vide hvor lang tid den holder endnu”?
Når man har fået finnerne på et par meter fra kysten og begiver sig ud på et førsteklasses stranddyk og et tog igen ruller over broen, er man ikke i tvivl om at man dykker under en jernbanebro.dyk ved Den gamle Lillebæltsbro med GoDive
Er der strøm kan det være meget svært at ramme bropillen og så skal dykket foretages fra båd.

Dykker man til bropillen fra land, er det ved Snoghøj på Jyllands-siden man går i vandet: Her går man i vandet under broen og tager en kompaskurs ud mod bropillens vestlige hjørne. Bundet er meget kuperet og man passerer ålegræsenge og flot begroede skrænter med sukkertang. Jo dybere og længere man kommer ud, desto mere mærker man broen skygge for sollyset. Der er ofte lidt mørkere inde under broen og det kan være med til at lette navigeringen. Men vær opmærksom på at kompasset påvirkes af broens jernkonstruktion.

Sukkertangen stortrives her i det strømfyldte farvand og man kan være heldig at spotte en stor ål under en af de store planter. Et sjældent syn efterhånden. Efter endnu et par minutters svømning falder dybden og bevoksningen aftager og man møder større sten. De er alle flot begroet med brødkrummesvampe og i lygtens skær lyser de op i orange nuancer. Her er der ofte store fladfisk. Bunden er blandet grus, sten og sand og bag nogle af de store sten, kan man også være heldig at møde en torsk eller to. Dybden tager til og vi når de 20 meter. Snart er  man ved resterne af en af de minefangere som blev placeret på hver side af alle bropiller. Et godt fotomotiv. Endelig når man nu bropillen som er hele turen værd. Man har ikke så meget tid nu, hvis man har dykket ud fra stranden. Men man kan godt nå en tur hen langs gelænderet, som stadig sidder på det nederste plateau. Her har man er par meter til bunden.

Hele bropillen er beklædt med sø nelliker, sø punge og ikke mindst en masse fiskegrej. Mod øst og vest har broens nederste fundament form som en flyvinge. Når man er på det østlige hjørne af bropillen er man på 18 meters dybde. Vælges en af de andre bropiller kan man nå dybder på cirka 30 meter. Men disse dyk skal dog foretages fra båd.


...

Dannie

Assistant Instructor

Ved tilmelding vises Dannie's kontaktinformationer her

...

Johnny Ellekjær

Freelance Assistant Instructor

Ved tilmelding vises Johnny Ellekjær's kontaktinformationer her

...

Kim

Freelance Instruktør

Ved tilmelding vises Kim's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • Vi mødes 08:00
  Mødested: Sommervej 19
  Klargøring og afgang ca. 30 min. her efter
 • Der køres til det aftalte sted
  Mødested: Aftales inden afgang
  Der køres til den havn hvor fra båden søsættes til afgang til dagens dyk
 • Vi forventer at være tilbage ca. [slut]
  Mødested: Sommervej 19
  Der skyldes udstyr pakkes sammen og både køres i garage
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE