Kære klubmedlem vi passer på hinanden og dig

Særlige forhold vedr. Corona COVID-19 pandemi.

Hos GoDive v/Aquatic Marine er vi parate til at passe godt på dig, og følger nøje udviklingen samt myndighedernes anvisninger således at vi bedst muligt kan komme igennem den særlige situation vi alle er i.

I alle vores afdelinger følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger samt udstedte retningslinjer.

Vi vil tilstræbe at have så få samlet samtidig som muligt, og vi vil være opmærksom på at fordele godt.

Der vil være en del af udstyr du ikke kan benytte aht. til smitterisiko, vores staff vil orientere dig om dette.

På vores kundetoilet er håndklæde udskiftet med engangspapir, og vores rengøringscyklus er yderligere optimeret (personale toiletter må ikke benyttes).
Vores staff står klar til at tage imod dig, desværre uden håndtryk og kram, men altid med et smil.

Ture forsætter uændret for medlemmer med eget udstyr dog vil det ikke være muligt at samkøre i vore dykkerbus. (Ture er KUN åben for medlemmer)
udlejning af udstyr, er midlertidigt stillet i bero for gæster. Er du klubmedlem og har bruge for at leje så kontakt vores kundeservice eller info@godive.dk vi har en sikker løsning.

Vi opfordrer også til, at du kontakter vores kundeservice på mail: mail@godive.dk Hvis du har spørgsmål eller andet, har du ikke mulighed for at sende en mail kan du benytte telefon: 54 13 13 60

Skulle du have sygdomstegn så som feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær, og/eller er udrejst fra et af de særlige risikoområder, så har vi de næste 14 dage ikke mulighed for at servicere dig i vores butikker. Hold dig venligst selv opdateret via https://politi.dk/coronavirus-i-danmark

Vi lover som altid en høj service, og derfor passer vi også lidt ekstra på dig i denne helt usædvanlige situation og håber på din forståelse. Hvis der er travlt på telefonerne, så vent og prøv igen senere.

Vi forbeholder os retten til uden yderligere at skærpe eller ændre forholdsregler i forbindelse med COVID-19, efter den given situation og myndighedernes anbefalinger og anvisninger.

COVID-19 forholdsregler er kun midlertidig, og reglerne kan blive ændret fra den ene dag til den anden. Vi følger nøje myndighedernes anvisninger, anbefalinger etc.

Det er derfor en god ide, at du løbende tjekker status på hjemmesiden, som vi holder opdateret

Vi glæder os til forsat at hjælpe dig med udstyr og alt det andet til og i det våde element.

Med VANDlig hilsen
TEAM GODIVE

 

Del denne side:

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: info@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE