SOLO/Uafhængig Dykning - Independent Diving program giver de færdigheder og koncepter, der kræves for sikker og komfortabel dykning uden en dykkemakker. Du lærer om selvtillid, konfigurering og vedligeholdelse af udstyr og de særlige overvejelser og redningsmetoder, der kræves for at dykke uafhængig. Du vil tjene SSI Independent Diving Speciality certificering efter at have afsluttet dette program.

FAKTA

Minimum: 18 år og 75 dyk af min 50 timer tilsammen
Forudsætninger for certificering: Night & Limited Visibility, Navigation, Deep Diving and Stress & Rescue Certification
Pool / Confined water sessioner: 1
Åbent vanddykker: 2
Maksimal træningsdybde: 30 meter
Foreslået varighed: 10 - 15 timer


Dette SSI-kursus er for meget erfarne dykkere, der er interesseret i at undervise i dykningsteknikker og krav til udstyr, så de bliver mere uafhængige som dykker og selvstændigt kan forebygge og/eller løse problemer.

Det er ikke meningen, at alle skal dykke på egen hånd, men for nogle dykkere er denne specialitet virkelig en gave. F.eks. dykker instruktører og divemasters ofte "teknisk set" alene, fordi de ikke har en kompetent/erfaren kompis, der kan hjælpe i en nødsituation. Denne specialitet burde faktisk være obligatorisk for dem, fordi du virkelig lærer meget!

Ikke kun dykkere, der planlægger at dykke solo, men også dykkeinstruktører, fotografer, videografer, tec dykkere og andre erfarne dykkere, der dykker uden at have erfaren makker til rådighed, kan drage fordel af dette kursus.

Dette kursus dækker, hvornår solo-dykning kan anvendes, og hvordan dette adskiller sig fra dykning i henhold til buddy-systemet. Det er en introduktion til 'uafhængig dykning' (selvhjælp), hvor dykkeren udvikler færdighederne, bygger viden og lærer de teknikker, der er nødvendige for at dykkeren skal kunne stole på sig selv. Udtrykket "solo" dykker er faktisk forkert. Det skulle hellere være en selvhjulpen dykker!

At dykning alene indebærer yderligere risici, taler for sig selv. Tildels bliver du simpelthen nødt til at acceptere disse risici, men du kan også håndtere mange af disse risici. Det er, hvad du lærer i SSI-uafhængig dykker-specialet.

Du lærer, hvordan du løser problemer, uden hjælp fra en makker. Emner som luftforbrug og planlægning etc. uddybes. Når kursus og certificering er overstået, kan du planlægge og lave dyk på egen hånd, men du vil også være i stand til at levere 100% til dig selv og din makker inden for det normale buddy-system.

Dette ikke et kursus for alle, og heller ikke alle dine venner vil stå bag, men du ved kun, hvad det er, når du har gjort det. Alle succesrige studerende siger, at det er en fantastisk oplevelse, fuld af læringsmomenter. Udover det, er det en meget speciel oplevelse at dykke for første gang alene og derfor ... Stærkt anbefalet!

 

...

Jørgen

Freelance Instruktør

Ved tilmelding vises Jørgen's kontaktinformationer her

PROGRAM
 • 00:00 Teori
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  1. kursus dag
  - Teori
  - Gennemgang af dykkerudstyr
  - Afslutning og info om videre forløb
 • Første lørdag kl 8:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Pool/Confined water træning
  Open Water træning sesion 1
 • første søndag kl 8:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Open Water træning sesion 2 og
  Open Water træning sesion 3
  - Afslutning i centeret samt certificering
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: mail@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE