Har du et dykkercertifikat med har ikke fået dykket i lang tid kan vi varmt anbefale af du tager et Genopfriskning dyk eller hvis det er mere end 2 år siden du har dykket så Scuba Skills Update kursus med teori hvor du genvinder følelsen af total sikkerhed efter en lang periode uden dykning ved at opdatere de færdigheder, du lærte på Open Water Diver-kurset.

Genopfriskning
Hvis du har under 20 logget dyk og det er mere en 1 års siden du har dykket skal du have et genoptrisknings dyk sammen med et dykkerinstruktør
Hvis du har +20 logget dyk men men ikke har dykket i de sidste 2 års skal du have et genoptrisknings dyk sammen med et dykkerinstruktør

Optriskningsdyk med instruktør forgår på en at vores fyraftensdyk efter aftale eller hvis DELUXE oplevelses tilvalg i OCEANARIUM . Har du ikke eget udstyr så husk at tilvælge leje af udstyr. Genopfriskningsdykket logføres og underskrives af instruktøren.
Tilmelding til genopfriskningsdyk kan bestilles som tilvalg på alle fyraftensdyk som du kan finde her i kalenderen

Scuba Skills Update
Er det mere end 2 år siden du har dykket skal du tage et Scuba Skills Update - efter gennemført kursus får du et Scuba Skills Update certifikat 
Du kan starte på din online teori hjemmefra umiddelbart efter du er tilmeldt dette genopfriskning dykkerkursus, efter gennemført teori skal du sammen med en GoDive instruktør træne øvelserne og tekniker og ikke mindst opdriftkontrol i vores havsimulator eller på et stranddyk.

VIDEN
Din Scuba Skills Update-instruktør vil genopfriske dig den viden, du lærte på dit Open Water Diver dykkerkursus såvel som eventuelt nyt materiale. I vil gennemgå dykkeplanlægning, tabeller og dykketure, så du er parat til fremtidige dykkeaktiviteter.

FÆRDIGHEDER
På Scuba Skills Update vil du får mulighed for at øve og gennemgå de dykker øvelser igen som du lærte på dit Open Water Diver kursus og lære eventuelle nye teknikker. Du vil få muligheden for at genopfriske din hukommelse og din motoriske koordination, såvel som at øve dine selvhjælpsfærdigheder. Alt sammen under vejledning af en DivePro GoDive staff .

UDSTYR
Scuba Skills Update er en god chance for at få banket rusten af dit nuværende udstyr eller en oplagt mulighed for at lære om og få justeret nyt udstyr under kyndig vejledning af en af GoDive's instruktøre.

Har du ikke eget udstyr kan du altid leje dykkerudstyr hos GoDive til brug på kurset til fordelagtige priser, se mere under tilvalg.


DELUXE oplevelses tilvalg. "Et tilvalg du bør overveje"
Ønsker du ekstra store oplevelser,  når du tager dit genopfrisknings kursus, så er vores Deluxe program noget for dig der vil noget mere med dykning!

Det er muligt at tilvælge Deluxe pakke med extra dyk og fede oplevelser som kun er muligt hos GoDive. 
På Deluxe pakken er der afsat ekstra tid til at lave et mere varieret forløb, der i praksis betyder at vi er ekstra grundige med gennemgang teorien ved at indlægge ekstra viden som du normalt først får på vidergående kurser, du får ekstra træning i poolen. Det betyder altså med andre ord, at du får ekstra tid til at lære. Herudover vil du som det eneste sted i hele Nordeuropa få mulighed for at få 1 dyk:

I DET 1,5 MIO. LITER STORE OCEANARIUM FYLDT MED FISK BLA. DANSKE HAJ ARTER & EKSTRA DYK UDOVER DEM SOM ER PÅ SELVE KURSET

 

Shark diving speciality

Mange mennesker er bange for hajer, men er det ry fortjente? Ved at tage SSI Shark Økologi program, vil du lære, hvordan hajer og deres adfærd er ofte misforstået, og hvordan du trygt kan observere dem i deres naturlige habitat.

Du vil optjene den specielle SSI Shark Ecology certificering efter endt program.

FAKTA

SSI donerer 10% af indtægterne fra haj dykning specielle Program til at haj konservering. Som deltager i det program, du foretager et aktivt bidrag til hjælpe med at sikre overlevelsen af ??hajer.

Kursus indhold:
Fearcination Shark
Biologi
Ecologi
Dykning med hajer
Forskellige typer af hajer

Det primære mål for enhver SSI Specialty kursus er at lære dig vigtige færdigheder på en sjov måde. Alle kurser bliver undervist ved hjælp hjemme studie

Er du allerede SSI dykker tæller dette specialty selvfølgelig med i din videre uddannelse og mod din næste rating

+ yderligere 2 åbenvandsdyk
Udover alt det ekstra på kurset får du også to ekstra åbenvandsdyk på en at vores mange spændende dykkerture sammen med en af vores dygtige guider. (De to ekstra dyk aftales efter kurset)


Vi udsteder ikke kun dykkercertifikater vi uddanner rigtige dykkere!

HELBREDSERKLÆRING

Forbehold(se også betingelser) 
Vi forbeholder vi os ret til at ændre programmet, flytte kursister til anden dato eller i yderste konsekvens aflyse kurset.
 

Vi glæder os til at se dig på vores næste kursus


Uanset hvilken kursusform du vælger vil Godive være en god makker. Vores mål er ikke bare at lære dig at dykke, men at forvandle dig til en komplet dykker! Det gør vi ved at tilbyde dig videregående uddannelse: Det sjove stopper nemlig slet ikke ved dit første certifikat. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykke i tørdragt eller hvad med at dykke under isen? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. 


REALDIVING

 

 

...

Jørgen

Instruktør

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: info@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE