Dykkertur i det Østjyske fra kysten, strand eller mole typisk dykning som alle kan deltage på om grøn eller erfaren, ung eller moden.

GoDive’s kyst strand og mole dyk i område omkring Aarhus det kan være i Aarhus bugt, i en lokal sø eller fra havnen m.m. klik på divesites her over for at se hvor denne dykkertur gå til.

Har du spørgsmål til turen, udstyr eller anden så kontakt os endelig på mail@godive.dk eller telefon 54131360

Har du ikke dig eget dykkerudstyr har vi en masse nyt og lækkert udstyr som du kan leje.

For at deltage på vores hyggelige dykkerture skal du være certificeret dykker og medlem af GoDive’s dykkerklub se medlemsfordele og typer her

Er du ikke certificeret dykker kan vi hos GoDive hjælpe dig med at blive en god dykker så du også kan komme med ud og opleve den eventyrlige verden under overfladen i hele verden. Se mere om dykkerkurser her 

Natomolen


Natomolen i Ebeltoft Vig er, som navnet angiver, en mole og samtidig et militært område. Man skal så vidt vides ikke have tilladelse for at dykke på ydersiden af molen, men man skal se sig godt for. Af og til er der trafik med meget store både. Undgå at dykke på indersiden af molen. 
Gå i vandet på stranden øst for molen. Det første stykke vej er en klassisk, lys sandbund med spredte sten. Du vil passere små, spredte tangskove. Det er ikke sjældent at møde havørreder på denne del af dykket, så sørg for at kigge op fra bunden engang imellem. 
Pludselig går det nedad. Følg bunden ned til 6-7 meters dybde og find molevæggen. Følg væggen rundt om hjørnet og fortsæt lige ud. Vi er ved flere lejligheder stødt på fiskegarn på denne del af dykket så udvis særlig opmærksomhed. 
Ydersiden af Natomolen er som regel oversået med marint liv, men der er stor variation i løbet af de forskellige årstider. Her er mange forskellige arter af tang, og hvis man kigger godt efter, vil man opdage, at tangskoven er hjem for et utal af organismer. Bunden foran molen er sjældent spændende, dog kan man af og til finde store fladfisk.  
Vi har haft mange fine dykkeoplevelser ved Natomolen gennem tiderne. 


...

Emil

Instruktør

PROGRAM
 • Mødetid 10:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Skal der lejes udstyr eller fyldes luft, er mødetiden mindst 15 min før!
  Kører du selv direkte til dykkerstedet, så husk at aftale det, så vi ikke venter forgæves.
 • Afgang fra GoDive senest 15 min. efter mødetid.
  Mødested: Se Divesite
  Afgang til det planlagte dykkersted OBS! kan være ændret pga. vejrforhold m.m.
 • Ankomst til dykkerstedet
  Mødested: Se Divesite
  Vi er fremme ved dykkerstedet. Din instruktør giver en grundig briefing af dykkerstedet, hvorefter vi begynder at samle udstyr og går i vandet
 • Forventet hjemkomst 14:00
  Mødested: GoDive Sommervej 19, 8210 Aarhus V
  Tidspunkt for hjemkomst er kun en ca. tid og der skal forventes noget variation alt efter hvor mange vi er m.m. som kan have indflydelse.
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE