Vi har gruppetur til Kroatien fra 13 – 18 sep
Kroatien: Tilbyder den bedste dykning i Middelhavet og med direkte fly på kun lidt over 2 timer er dette den perfekte dykker/ferie destination. 4/5 nætter august/september

Vi flyver til Split og bor ganske tæt på ved den meget charmerende og interessante 2000 år gamle Unesco World Heritage by TROGIR.

Vi bor under 200 m fra selve dykkercenteret og altaner ud mod vandet byder denne rejse på oplevelser for alle - dykkere som ikke dykkere. Er man ikke dykker kan man nyde at gå rundt i gaderne i denne gamle by eller tage med ud på båden og snorkle i den azurblå vand 

Dykning er det bedste i Middelhavet og byder på alt fra rev, huler,vrag til tuneller og med over 30 dykkersteder beliggende mellem 15 - 80 minutter fra dykkercentret med båd. Kyst strækningen er også den smukkeste i det centrale Dalmatien, især området omkring øen Solta og sydlige side af øen Ciovo. Solta er tidligere Militær område som betød det var forbudt at dykke i området. Dette betyder på området har været uberørt i lang tid. Der er specifikt mange væg dyk med store overhængende svampe, koraller, gorgonia (både gul og meget usædvanlig rød gorgonian). Du kan også nyde huler, vrag og en rig undervands flora og fauna i det meget klare vand i Adriaterhavet.

Når det kommer til fiskelivet, kan du se alt, hvad Middelhavet har at tilbyde: søheste, havkat, havabbore, hummer, blæksprutter og andre sorter af bløddyr, congerål, stenfisk og mange sorter af diverse marine liv ..

Vi bor i hyggelige lejligheder med plads til 2 - 4 personer 

Pris for 5 nætter inkl 5 dyk ved lejlighed til 2/4 personerer 5395 DKK

Teknisk rejsearrangør er BLUE O TWO

Downloads here
Conditions here

  • Sommervej 19
  • 8210 Århus V
  • Denmark
  • Telefon: +45 5413 1360
  • Email: info@godive.dk
  • CVR: DK36454075
  • UE