Halloween Dive konkurrence - sjov og hygge hvor alle dykkere kan dettage

Kom og deltag i en sjov og underholdende konkurrence og vind gode dykkerting.

Så fejres der igen Halloween under vandet i Danmark. Det sker når GoDive invitere til et sjovt og hyggeligt event konkurrence for dykkere. Arrangementet afvikles ovenståend dag. Detaljerne i Konkurrencen kan vi ikke fuldt ud offenligøre, men alle der har et dykkercertifikat og dykker regelmæssig kan deltage. Vi kan dog oplyse at deltagende dykkere skal danne makkerpar, kunne bruge en kniv, et kompas og holde øje med tiden.

Der er små Præmier til de 2 dygtigste makkerpar. Gevinsterne sponsoreres af GoDive

For at deltage skal du have en dykkermakker, være uddannet dykker, have en dykkerkniv og lyst til en sjov undervands konkurrence.

Det koster kr. 25,- pr, deltager, som dækker omkostninger til arangementet og græskar suppe m.m. 

1. Primjen er en 
2. primjen er en Big Shark Dive 

En hyggelig dag hvor alle med dykkerfærdiheder kan deltage, konkurrencen går i sin enkelhed ud på at men deles op i hold at 2 dykkerer, holdet får udleveret et graskar og så skal hver hold inden for en fastsat tid skære det flotteste, sjoveste, mest kreative halloween Graskar.

Halloween med godive

Der gives poin fra 1-5 i følgende katagorier:

 • Overholdelse af tiden minus 1 poing pr +/- minut afvigelse (1-5)
 • Flitteste graskar (1-5)
 • sjoveste ide (1-5)
 • mest reative (1-5) 

Dommerkomiten består at XXXX

Efter kåringen at dagens vinderer serveres der hjemlavet Halloween kage til alle deltager og deres fermillie (max 4 pers. pr famillie) 

Kom til et sjov og anderledes event som for første gang afholdes i Østjylland i år afholdes det i Aarhus havn ved Lighthaus

Da udstyret nu afligevel skal være vådt bliver der mulighed for at tilmelde sig bådtur til premmen på dagen hvor der vil blive sejlet et anlat tyre efter behov.

Men er selvfølelig også velkommen til at dykke i havnen.

Ønsker du en GoDive pro staff med på dykket så kontakt os på dagen her om.
 


Vi forbeholder os ret til at aflyse eventet af vejrmessige åsager og hvis der ikke minimum tilmelder sif 10 dykkerer til konkurancen 

Lighthouse Århus Havn


Nord for Aarhus havn ud for Lighthouse er der en lille dykkerbane oh der er en bro i sommerhalvåret så det er let at komme ned over stenmolen via trappen til badebroen, på bunde langs molen er der lavet en dykkerbane med en kæde som kan følges og på kæden er der anbragte små info skilte om det maritime undervandliv området.

Området er ledt tilgængelig, der er ved lighthouse mulighed for omklædningen og toilet besøg for små penge.

Dykningen er for alle også for dem uden den store erfaring dybden er ca. 1 meter langs stenmolen og ca. 8 meter uden på bunde, sigtbarheden varierer mage lige fra 5-6 meter til under 1 meter, området er afmærket lokket område med gule bøjer se holder men sig inden for dem bør det ikke være problemer med både om ørene.

OBS Pas på kraftige bølger fra Mols-Linien færgerne ikke mindst når der dykke tæt på molen og når dem skal i og op af vandet, bølgerne kan være rat så voldsomme.

Dykningen i området byder må en meget varieret og flot fauna men godt live mellem de store molesten, er man heldig at komme i vander en af de dage hvor sigten er i top er det er lighthouse et fantastisk det og dykke.


...

Bjarne

Instruktør

Kontakt

...

Anita

Instruktør

Kontakt

Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE