Diversnight med GoDive kom og deltag det koster ikke noget anden lidt godt dykkerhumør 

I 2020 afholdes DiverNight ved Moesgaard strand

Covid-19 Retningslinjer skal overholdes

Det betyder ud og at holde god afstand også at vi tilsammen maks kan forsamles 50 dykkerer i en gruppe, det forventer vi nu langt fra at blive.

Der vil blive tænt op i grillen kl: 18:00 så maven kan blive godt tilpas inden der skal dykkes.
 

HVAD ER DIVERSNIGHT?

Diversnight er et internationalt natdyk, og handler om dykning og det sociale aspekt af dykning. Grupper af dykkere registrerer deres websted på diversnight.com og arrangerer et natdyk, der indeholder kage. Kage er en af de vigtigste ingredienser i Diversnight, da dette var, hvad Diversnight en gang var baseret på. For mere information om det, se venligst historie nederest på siden.


Natdykning er noget helt specielt og skal opleves, det er den mest fredfyldte og afslappende form for dykning man kan nyde fra de fleste danske kyster. Det er som dag og nat forskellen på at dykke samme sted om dagen og om natten.

På denne aftentur står opdagelse, oplevelse og hyggen i højsædet så gå ikke glip af denne fornøjelse og slet ikke nat suppen efter dykningen.

Har du ikke natdyk speciale kan du til special fordelagtig pris tilføje det til dine færdigheder denne aften som tilvalg på denne aftentur

Certificerings niveau for deltagelsen OWD + Nat speciale eller natdyk erfaring - har du ikke nat speciale kan du tilvælge kurset på denne tur. Husk at hvis speciality tilvælges skal teorien være læst inden mødetiden torsdag aften! 

 

 Hvornår?

Diversnight finder sted den første lørdag i november hvert år. Nu plejede det at være den første torsdag i december, men i 2010 oplevede de nordiske lande en rigtig hård vinter, og der kunne ikke findes noget åbent vand at dykke ind, så arrangørerne af diversnight.com besluttede at flytte det en måned tidligere. I 2015 besluttede vi at flytte den til weekenden.

Den faktiske dykke finder sted på det tidspunkt, der matcher året, hvert år. For 2012 fandt dykket sted klokken 20:12 (8:12 PM) lokal tid. For 2013 fandt den sted klokken 20:13 (8:13) lokal tid, 2017 kl 20:17 osv. i 2020 er starter dykket kl. 20:20

For mere info om DiversNight se her

 

 

Moesgård Strand


Moesgård Strand syd for Århus. Har trods alt alligevel sin charme. Det er nemt at komme til. Køreturen går Natdyk ved Moesgård Strand med GoDivegennem flere kilometer af den meget smukke Marselisborg Skov, så allerede når man ankommer, er stemningen helt rigtig. Det er nemt at komme i vandet, det er nemt at komme op igen, og i sommerhalvåret kan man skylle udstyret i ferskvand på stedet.

Under havets overflade kan man opleve lidt af hvert ved Moesgård Strand. Præcis hvad man kommer til at opleve, afhænger naturligvis af, hvilken årstid man vælger at besøge stedet på. Bundforholdene er hovedsageligt sandbund, dog med nogen variation. Til tider svømmer man hen over store bunker af sten, som er overvokset med tangskov. Fortsætter man langt ud fra kysten, består sandbunden af grovere korn, og her kan man møde store fladfisk og mange forskellige arter af krebsdyr og snegle.

Natdykning er spændende ved Moesgård Strand. Ofte kan man støde på pighvar og store torsk, naturligvis afhængigt af årstiden. Forår og efterår synes at være de bedste tidspunkter at støde på de store fisk. Der er mange dykkercentre, som tager elever med til Moesgård, og i sommerhalvåret er der meget trafik på vandet. Vis hensyn til både mindre erfarne dykkere samt robåde, kajakker og lystsejlere.


...

Anita

Instruktør

Kontakt

...

Bjarne

Instruktør

Kontakt

PROGRAM
 • 18:00
  Mødested: Moesgård Strand
  Vi er på stranden med gang i Grillen fra kl 18:00 skal du bruge udstyr eller luft er det muligt ind til kl. 19:00
 • Natdyk starter præcis kl 20:20
  Mødested: Moesgård Strand
  Alle skal være omklædt og klar til at hoppe i vandet til dette tidspunkt
 • Afslutningen ca kl. 22:00
  Mødested: Moesgård Strand
  Returnering mod GoDive
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE