Lær at dykke og få et rigtigt dykkercertifikat...
Bliv Open Water Diver, start på dit dykkerkursus allerede i dag...
GoDive dykkercenter i Aarhus står klar, største og eneste dykkercenter i Aarhus med egen svømmehal.

Er du glad for vand, har du lyst til at opleve den fascinerende verden under overfladen så er dette kursus din indgang til dykkereventyret

Grundkursus i dykning der giver et rigtigt dykkercertifikat.
Oplev, glæden og eventyret som dykker allerede når du starter på dykkerkurset. Det begynder allerede når du starter på en interessant dykkerteori derhjemme, og fortsætter på dit dykkerkursus - Verdens mest populære dykkerkursus EVENTYR FRA FØRSTE FÆRD Kurset har som målsætning at give dig al den fornødne teknik og viden til at blive en certificeret fritidsdykker! Det betyder at du vil kunne dykke – både i Danmark og i udlandet – deltage på dykkerture og dykkerrejser samt deltage på videregående dykkerkurser.

På vores Open Water kursus bliver du certificeret ”Scuba Schools International (SSI) Open Water Diver dykkercertifikat”, et verdensomspændende anerkendt uddannelses system, bestående af mindst 11 lektioner med grundig dykkertræning i vores egen havsimulator og i det rigtige hav.

PADI eller SSI vi har valgt at uddanne i organisationen SSI som Open Water kursist vil du ikke opleve nogen forskel på om du tager et PADI kursus eller et SSI kursus. Begge kurser giver samme muligheder for dyk også i udlandet!

Hos GoDive vi vil ikke bare uddanne dig til at opnå et dykkercertifikat vil vil gøre dig til rigtig dykker med gode dykkerfærdigheder. 


DELUXE Kursus. "Et tilvalg du bør overveje"
Ønsker du et afslappet og behageligt forløb med ekstra store oplevelser,  når du tager dit første dykkercertifikat, så er vores Deluxe program noget for dig der vil noget mere med dykning end bare at opnå at få et dykkercertifikat!

Det er muligt at tilvælge Deluxe pakke med extra dyk og fede oplevelser som kun er mulig hos GoDive. 
På Deluxe kurset er der afsat ekstra tid til at lave et mere varieret forløb, der i praksis betyder at vi er ekstra grundige med gennemgang af teorien ved at indlægge ekstra viden som du normalt først får på vidergående kurser. Det betyder altså med andre ord, at du får ekstra tid til at lære. Herudover vil du som det eneste sted i hele Nordeuropa få mulighed for at få 2 af dine dyk på Open Water kurser : I DET 1,5 MIO. LITER STORE OCEANARIUM FYLDT MED FISK BLA. DANSKE HAJ ARTER & EKSTRA DYK UDOVER DEM SOM ER PÅ SELVE KURSET

Udover alt det ekstra på kurset får du også to ekstra åbenvandsdyk på en at vores mange spændende dykkerture sammen med en af vores dygtige guider. (De to ekstra dyk aftales efter kurset)

Har du ikke den store erfaring med vand, f.eks. fra svømning, snorkling eller ligende eller har du nået en alder hvor men godt vil have lidt ekstra tid til at lære kan deluxe parken i nogle tilfælde være en nødvendige for at blive en god dykker.  

Vi udsteder ikke bare dykkercertifikater vi uddanner rigtige dykkere!


Et Open Water kursus består altid af tre dele: Teori, træning i pool og træning i åbent vand.

Teori.
Er et online selvstudie du kan starte på hjemme samme dag du beslutter dig for at bliver fritidsdykker, umiddelbart efter du har købt dit dykkerkursus giver vi dig adgang til SSI's super moderne og unikke online teori system. Når du møde op hos os til den sjove praktiske del af kurset starter vi med at gennemgå teorien med dig så vi er sikre på at alt er forstået og du udfylder en afsluttende prøve. Hos GoDive tilbyder vi som tilvalg ordblinde hjælp til teorien, du får mand til mand profesionel hjælp af en læreruddannet instruktør. Se tilvalg.  

Pool træning "VI HAR VORES EGEN PRIVATE POOL I DYKKERCENTERET"
Straks teorien er afsluttet starter alt det rigtig sjove, det handler om at lære om dykkerudstyr, det rigtige valg af dykkerudstyr og brugen at dykkerudstyret. Når der er styr på udstyret skal der trænes dykning i poolen, og her bruger vi hos GoDive ekstra god tid så alle øvelserne som giver dig de optimale dykkerfærdigheder kommer helt inde under huden.

Dykkerudstyr til brug på kurset
Lån af alt det nødventig dykkerudstyr til brug på hele kursusforløbet er incl. i kursusprisen. Vi må af hygiejne mæssige årsager på det kraftigste anbefale at du anvender egen dykkermaske og snorkel hvis du har det, ellers hjælper vi gerne med vejledning så du får det helt udstyr, ellers er det eneste du selv skal medbringe badetøj og håndklæde. 

Træning i åben vand
Når pool træningen er på plads så skal alt det indlærte afprøves ude i det rigtige havvand, den rigtig sjove del hvor det nye eventyr for alvor tager sin start. I åbenvand afprøves de indlærte øvelser kombineret med oplevelses ture, hvor der er mulighed for første gang at oplever den fantastiske nye verden der åbner sig. Det er også her du vi få ekstra fede oplevelser som ikke tilbydes andre steder ved at vælge Deluxe dykkerkursus, så får du to dyk i Kattegatcenterets Ocenarium og to ekstra dyk efter kurset på en af vores ture sammen med vores dygtige staff, du bestemme selv hvornår du vil gennemføre dine ekstra ture de programsatte er kun forslag. De første dyk er ofte et sted i Aarhus bugt og de sidste dyk er ofte fra kysten et sted i området Østjylland/Djurs.

Færdigheder efter dette kursus og hvad må jeg bagefter? Efter gennemført kursus bliver du certificeret som internationalt gyldigt sportsdykker som giver dig ret til at dykke – sammen med en anden dykker - ned til maks 18 meters dybde. Du må nu leje udstyr, deltage i dykkerture og dykkerrejser samt deltage på de videregående kurser og specialkurser du måtte have lyst til. for10-15 år  junior dykkercertifikat (maks dybte 15 meter) og mindst 16 år for almindeligt dykkercertifikat (maks dybte 18 meter)

Dette er kun begyndelsen. Med dit internationale certifikat, som også giver dig mulighed for at købe dykkerudstyr, dykke fra charterbåde og på dykkercentre samt at dykke selvstændigt uden en instruktør, eller du kan melde dig ind i en dykkerklub f.eks. GoDive's dykkerklub . Det kvalificerer dig også til at deltage i SPECIALITY KURSUS, som indeholder nogle af de mest populære dykkeraktiviteter se muligheder her.

Hvordan kommer jeg i gang: Du tilmelder dig her på siden eller kommer forbi dykkercenteret, skriver til GoDive eller ringer til os på telefon (+45) 54131360 så vi kan finde det kursus der passer dig. Efter bekræftet tilmelding vil du få adgang til online teorien som du nu skal studere godt og så er det bare at møde op til kursusstart hos GoDive hvor vi har det både spændende og sjovt!
Det er vigtigt at du har set de tilhørende videoer med skills der skal laves i poolen for nemmere forståelse 

Som du kan se, begynder eventyret allerede fra den første dag på dit grundkursus, og når du har afsluttet kurset, har du stadig det hele foran dig.

Helbred og færdigheder som er nødvendige for at deltage på kurset
Af sikkerhedsmæssige årsager skal kursus deltager have et almindeligt godt helbred, der skal udfyldes en helbredserklæring, giver denne anledning til helbredsmæssige forhold kan det kræve en læges skriftlige accept.
 

-Ved tilmelding til kurset betales det fulde kursus gebyr incl. tilvalg. 
(refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse) se betingelser for afbud og ændringer
-Du skal være fyldt 10 år (helst 12 år da mange 10 årige ikke er lærings parate til så intensivt et forløb)
-Have et almindeligt godt helbred
-Udfylde og underskrive en Helbredserklæring 
(ved den mindste tvivl kræver vi en læges skriftlige accept for din egen sikkerhed skyld)
-Acceptere og overholde GoDive's regler for sikker dykning
-Være i almindelig god form
-Kunne svømme 200 meter
-Kunne træde vande i 10 min
-Varighed se programmet for det aktuelle kursus
-Transport er ikke incl. som standard. (kan tilvælges)
-Fuld betaling inden kursusstart.
-Vi tager forbehold for program ændringer.
-Tilmelding er nødvendig og er bindende
-Alt online teori skal være gennemgået, quiz være løst og video'erne gennemset før fremmøde til første kursusdag.
-Det er vigtigt at du har set de tilhørende videoer med skills der skal laves i poolen for nemmere forståelse 

HELBREDSERKLÆRING

Forbehold(se også betingelser) 
Ved mindre end 4 tilmeldte kursister på et hold forbeholder vi os ret til at ændre programmet, flytte kursister til næste hold med tilstrækkelig tilmeldinger eller i yderste konsekvens aflyse kurset (Kursister med Deluxe forsøges altid gennemført)
Pga. vejrmæssige forhold kan det forekomme at de programsatte dage for åbenvands dykning må ændres

Vi glæder os til at se dig på vores næste kursus                                                                                         

Fakta:

 • Mindste alder: 10 (12 år hos GoDive)
 • Certificering Forudsætninger: Ingen
 • Teori Sessions: Online Program
 • Pool / Confined Water Sessions: 6
 • Åbenvandsdyk: 4
 • Maksimal træningsdybde: 18 meter (alder 15 +)
 • Foreslået varighed: 16 - 32 timer

Se venligst SSI TRAINING STANDARDS for mere detaljerede oplysninger


Uanset hvilken kursusform du vælger vil Godive være en god makker. Vores mål er ikke bare at lære dig at dykke, men at forvandle dig til en komplet dykker! Det gør vi ved at tilbyde dig videregående uddannelse: Det sjove stopper nemlig slet ikke ved dit første certifikat. Med bare lidt mere træning, kan du tage din dykning til nye højder. Forestil dig at udforske spændende skibsvrag, dykke i tørdragt eller hvad med at dykke under isen? Tjek alle de spændende specialprogrammer, du kan dykke ned i. De giver dig mulighed for at specialisere og målrette dine dykkeeventyr. 


 

REALDIVING

 

 

...

Emil

Instruktør

PROGRAM
 • 4 dage før kursus start
  Mødested: Start på online selv studie i dykkerteori hjemmefra
  Start på online selv studie i dykkerteori hjemme, ca. 8 - 20 timer - For at kunne nå at lære alt dykkerteorien som er en nødvendighed for at bestå teoriprøven og kunne fortsætte kurset er det vigtigt at starte på teorien i god tid før og absolut senest mandagen før første kursusdag. !Bemærk at alt online teori incl. bestået online quiz skal være fuldført og afsluttet hjemmefra inden fremmøde til første kursusdag! støder du på problemer så kontakt os. HUSK BADETØJ SAMT HÅNDKLÆDE
 • Tirsdag d 22. juni kl. 17:00 - ca. 22:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  1. kursus dag
  - Gennemgang af teori og teoriprøve
  - Gennemgang af dykkerudstyr
  - Dykkertræning i pool
  - Afslutning og info om videre forløb
 • Torsdag d 24. juni kl. 17:00 - 22:00
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  2. kursus dag
  Dykkertræning i pool/Havsimulator
 • Fredag d 25. juni KUN HVIS DELUXE
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  3. kursusdag kurser for kursister med Deluxe tilvalg
  2 Open water dyk i Oceanariet i Kattegatcenteret (eller i lokalområdet)
 • Lørdag d 26. juni kl 9:00 - ca. 15:00 IKKE FOR DELUXE
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  3. kursusdag kun for kursister uden Deluxe tilvalg.
  - Åbenvands dyk 1 og 2 i lokalområdet efter vejr og vind
 • Søndag d 27. juni kl. 9:00 - 16:00 Alle kusister
  Mødested: Sommervej 19, 8210 Aarhus V. - Klub indgangen
  4. kursusdag alle kursister
  - Åbenvands dyk 3 og 4 i lokalområdet efter vejr og vind
  - Afslutning i centeret samt certificering
Downloads here
Conditions here

 • Sommervej 19
 • 8210 Århus V
 • Denmark
 • Telefon: +45 5413 1360
 • Email: info@godive.dk
 • CVR: DK36454075
 • UE